Discord Nitro Play Store'dan iptal edilmesine rağmen gözüküyor

Pqwew

Decapat
Merhaba öncelikle, bugün Play Store'dan kartımla Discord deneme Nitro aldım ve sonra kartdan para falan çeker unuturum diye iptal ettim ve de sonra kartı Play Store'dan iptal ettim. Discord'dan iptal ettim ama hala Nitro duruyo. Play Store da iptal edildi diye gözüküyor. Nitro sizce ne olur?

Aboneliklerim kısmına geldiğinizde Nitro'nun ne zaman biteceği yazar. Bu arada zam yüzünden iptal ettiyseniz eğer zamdan önce aldıysanız abonelik türünü değiştirmedikce 27TL/ay ödeyecektiniz. Ama iptal ettiyseniz ödemezsiniz.

Merhaba öncelikle, bugün Play Store'dan kartımla Discord deneme Nitro aldım ve sonra kartdan para falan çeker unuturum diye iptal ettim ve de sonra kartı Play Store'dan iptal ettim. Discord'dan iptal ettim ama hala Nitro duruyo. Play Store da iptal edildi diye gözüküyor. Nitro sizce ne olur?
Hocam Nitro bir sonraki fatura döneminde yenilenmez ve iptal edilir. Yani bir sonraki fatura dönemine kadar kullanabilirsiniz.

Merhaba öncelikle, bugün Play Store'dan kartımla Discord deneme Nitro aldım ve sonra kartdan para falan çeker unuturum diye iptal ettim ve de sonra kartı Play Store'dan iptal ettim. Discord'dan iptal ettim ama hala Nitro duruyor. Play Store da iptal edildi diye gözüküyor. Nitro sizce ne olur?

Sonraki ay Nitro aboneliği iptal olur bilgisayardada öyle kartı sildiğim halde duruyor benim de.

Bir şey olmaz bende öyle yapıyorum geçen 3 günlük deneme aldım başka uygulamadan Play Store'dan kartı sildim bir şey olmuyor devam ediyor deneme büyük ihtimalle discorddada böyle olur.

Aboneliklerim kısmına geldiğinizde Nitro'nun ne zaman biteceği yazar. Bu arada zam yüzünden iptal ettiyseniz eğer zamdan önce aldıysanız abonelik türünü değiştirmedikce 27TL/ay ödeyecektiniz. Ama iptal ettiyseniz ödemezsiniz.

Bende Nitro var ama aylık 75 TL olarak gözüküyor. Öyle olduğuna emin misiniz?

Bende Nitro var ama aylık 75 TL olarak gözüküyor. Öyle olduğuna emin misiniz?
Aboneliklerim kısmına girince ne kadar çekeceğini gösteriyor.
Benim için 26,99TL. Açıklamalarında zamdan önce aktif Nitro kullanıcıları abonelik türünü değiştirmezse eski fiyattan devam edecek demişlerdi.
1686325647886.png

Aboneliklerim kısmına girince ne kadar çekeceğini gösteriyor.
Benim için 26, 99TL. Açıklamalarında zamdan önce aktif Nitro kullanıcıları abonelik türünü değiştirmezse eski fiyattan devam edecek demişlerdi.
Eki Görüntüle 1813986

Telefondan bakınca böyle gösteriyor ama Play Store'da 26,99TL olarak gözüküyor. Bu yüzden kafam karıştı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-06-09-19-48-39-34_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.jpg
    Screenshot_2023-06-09-19-48-39-34_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.jpg
    127,9 KB · Görüntüleme: 32

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı