Discord "ödeme yöntemi onaylanmıyor" hatası

YGTOzkn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, halihazırda Discord Nitro abonesiyim ve bu ay kartımda para olmadığı için abonelik biraz aksadı. Bu durumda başka karttan çekmek istedim ancak "Ödeme yöntemi onaylanamıyor" yazılı bir sorunla karşılaştım. Ne yapmalıyım nasıl düzelir?

Mevcut ödeme yönteminizi silip ödeme yapacağınız yeni yöntemi ekleyip deneyin belki de siz denerken ilk abone olduğunuz karttan para çekmeye çalışıyordur.

Hocam bi' düzeltme yapayım belki de komisyon olayı vardır tam emin değilim ondan da satın alım gerçekleşmiyor olabilir.

Mevcut ödeme yönteminizi silip ödeme yapacağınız yeni yöntemi ekleyip deneyin belki de siz denerken ilk abone olduğunuz karttan para çekmeye çalışıyordur.

Hocam bi' düzeltme yapayım belki de komisyon olayı vardır tam emin değilim ondan da satın alım gerçekleşmiyor olabilir.
Denedim ancak yinede başarılı olmadı.

Merhaba, halihazırda Discord Nitro abonesiyim ve bu ay kartımda para olmadığı için abonelik biraz aksadı. Bu durumda başka karttan çekmek istedim ancak "ödeme yöntemi onaylanamıyor" yazılı bir sorunla karşılaştım. Ne yapmalıyım nasıl düzelir?

Eğer kartın yurt dışı alışverişlere kapalı ise ödeme alınmaz müşteri hizmetlerini arıyarak açtırabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı