Discord PC ve mobil açılmıyor

Viiw

Picopat
Daha fazla  
Discord'a girmeye çalıştığımda mobil dahil olmak üzere Discord açılmıyor yükleme ekranında kalıyor, sadece VPN ve mobil veri ile girebiliyorum forumda gördüğüm şeyleri denedim ama hâlâ düzelmedi ne yapmam lazım?

Sorunu çözdüm 16 Ekim 11.43 tarihinde Türk Telekom modemlerinde güvenli internet servisi açılmış az önce müşteri hizmetlerini arayıp kapattırdım düzeldi aynı sorunu yaşayan arkadaşlar deneyebilirler.

Modem benim üstüme değil kapattırmak için üstüne olan kişininin yanımda olması gerekir mi?

Discord'a girmeye çalıştığımda mobil dahil olmak üzere Discord açılmıyor yükleme ekranında kalıyor, sadece VPN ve mobil veri ile girebiliyorum forumda gördüğüm şeyleri denedim ama hâlâ düzelmedi ne yapmam lazım?

16 Ekim günü Türk Telekom internet kullananlarda Güvenli İnternet servisi açılmış. Onu kapatın düzelir.

Modem benim üstüme değil kapattırmak için üstüne olan kişininin yanımda olması gerekir mi?
Güvenli interneti kapatınca sorun çözülüyor. Sadece müşteri hizmetlerinden değil farklı yöntemler ile de kapatabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı