Hâlâ giremiyorumŞu an bende giremiyorum 2 gün oldu sende durumlar ne?
Hâlâ giremiyorum
sorunu çözdüm 16 ekim 11.43 tarihinde Türk Telekom modemlerinde güvenli internet servisi açılmış az önce müşteri hizmetlerini arayıp kapattırdım düzeldi aynı sorunu yaşayan arkadaşlar deneyebilirler.Modemi falanda kapatıp açtım DNS değiştirdim yine olmadı
Sorunu çözdüm 16 Ekim 11.43 tarihinde Türk Telekom modemlerinde güvenli internet servisi açılmış az önce müşteri hizmetlerini arayıp kapattırdım düzeldi aynı sorunu yaşayan arkadaşlar deneyebilirler.
Modem sahibi hakkında bilgiler isteniyorModem benim üstüme değil kapattırmak için üstüne olan kişininin yanımda olması gerekir mi?
Discord'a girmeye çalıştığımda mobil dahil olmak üzere Discord açılmıyor yükleme ekranında kalıyor, sadece VPN ve mobil veri ile girebiliyorum forumda gördüğüm şeyleri denedim ama hâlâ düzelmedi ne yapmam lazım?
Güvenli interneti kapatınca sorun çözülüyor. Sadece müşteri hizmetlerinden değil farklı yöntemler ile de kapatabilirsiniz.Modem benim üstüme değil kapattırmak için üstüne olan kişininin yanımda olması gerekir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.