U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 699 Çözümler 1 13 Mayıs 2020 #1 İnternette bir sıkıntı yok iken Discord'da sunucuya girince 170 pingden aşağıya düşmüyor ve sunucu Avrupa seçili. Aynı anda Discord'da sunucuda iken hız testi yapıyorum 47 Mbps çıkıyor ama hala pingim 170.sebebini bilen var mı acaba?
İnternette bir sıkıntı yok iken Discord'da sunucuya girince 170 pingden aşağıya düşmüyor ve sunucu Avrupa seçili. Aynı anda Discord'da sunucuda iken hız testi yapıyorum 47 Mbps çıkıyor ama hala pingim 170.sebebini bilen var mı acaba?
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 13 Mayıs 2020 #2 DC sonuçta sürekli olarak veri akışı sağlıyor. Ben online oynarken hiç kullanmıyorum, oyun içerisinde olan sesli konuşmayı tercih ediyorum. Artı 0 Eksi
DC sonuçta sürekli olarak veri akışı sağlıyor. Ben online oynarken hiç kullanmıyorum, oyun içerisinde olan sesli konuşmayı tercih ediyorum.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 13 Mayıs 2020 #3 Pingin dowland hızı ile doğrudan bir bağlantısı yoktur. Kablolu bağlantı ile denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 699 Çözümler 1 13 Mayıs 2020 #4 Zakramoreas dedi: Pingin dowland hızı ile doğrudan bir bağlantısı yoktur. Kablolu bağlantı ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kablo ile bağlanıyorum zaten fakat gene de aynı problem devam ediyor. enes.wtp dedi: DC sonuçta sürekli olarak veri akışı sağlıyor. Ben Online oynarken hiç kullanmıyorum, oyun içerisinde olan sesli konuşmayı tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken değil de oyun açık değilken de aynı sorun devam ediyor. Artı 0 Eksi
Zakramoreas dedi: Pingin dowland hızı ile doğrudan bir bağlantısı yoktur. Kablolu bağlantı ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kablo ile bağlanıyorum zaten fakat gene de aynı problem devam ediyor. enes.wtp dedi: DC sonuçta sürekli olarak veri akışı sağlıyor. Ben Online oynarken hiç kullanmıyorum, oyun içerisinde olan sesli konuşmayı tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken değil de oyun açık değilken de aynı sorun devam ediyor.