İyi günler arkadaşlar, hem Python'u öğrenmek hem de sunucum için bot oluşturmak istiyorum. Botun izinleri çalışıyor mu diye test mesajı attırıyorum ve çalışıyor ama mesajlara karşılık verip cevaplamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
response = "selam" yazan yeri channel ile aynı yere eşitleyin. Aynı yükseklikte olsunlar.Eki Görüntüle 1681999
İyi günler arkadaşlar, hem Python'u öğrenmek hem de sunucum için bot oluşturmak istiyorum. Botun izinleri çalışıyor mu diye test mesajı attırıyorum ve çalışıyor ama mesajlara karşılık verip cevaplamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
Response = "selam" yazan yeri channel ile aynı yere eşitleyin. Aynı yükseklikte olsunlar.
Discord geliştirici sayfasında "Message Content Intent" ve "Server Members Intent" aktif mi? Aktif değilse aktif edin.Eki Görüntüle 1681999
import discord
from discord.ext import commands
intents = discord.Intents.default()
intents.members = True
intents.messages = True
Bot = commands.Bot(command_prefix="!n ", intents=intents)
@Bot.event
async def on_ready():
print("Ben Hazirim!")
channel = Bot.get_channel(1076916680489439232)
await channel.send('Test')
@Bot.event
async def on_message(message):
if message.author == Bot.user:
return
if message.content.lower() == "selam":
channel = message.channel
response = "selam!"
await channel.send(response)
await Bot.process_commands(message)
Bot.run('Token')
Herhangi bir hata vermiyor mu?Pardon görsel için, daha dikkatli olacağım. Kodu denedim ama yine karşılık alamadım, "message content ıntent" ve "server members ıntent" aktif bu arada.
Herhangi bir hata vermiyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.