Neguin123 Megapat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2020 #1 Merhabalar, Discord'da konuşurken YouTube'dan açtığım videoların sesleri ya da diğer herhangi bir ses karşı tarafa gidiyor oyun sesleri de dahil. Kulaklıktan olduğunu düşünüyorum ve kulaklık sipariş ettim. Şu an korkuyorum düzelmez diye sorunun çözümünü bilen var mı? Normal telefon kulaklığı kullanıyorum kasamda kulaklık ve mikrofon için iki ayrı giriş olduğu için çoklayıcı kullanıyorum ondan da kaynaklı olabilir mi? . Kullandığım çoklayıcı: https://www.hepsiburada.com/ethic-mikrofon-kulaklik-ayirici-p-HBV00000579GI-yorumlari?gclid=EAIaIQobChMIp8rJz-Cd6QIVCpSyCh0n2ACtEAQYASABEgIDpvD_BwE&magaza=Etik Bilgisayar Elektronik&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2020
Merhabalar, Discord'da konuşurken YouTube'dan açtığım videoların sesleri ya da diğer herhangi bir ses karşı tarafa gidiyor oyun sesleri de dahil. Kulaklıktan olduğunu düşünüyorum ve kulaklık sipariş ettim. Şu an korkuyorum düzelmez diye sorunun çözümünü bilen var mı? Normal telefon kulaklığı kullanıyorum kasamda kulaklık ve mikrofon için iki ayrı giriş olduğu için çoklayıcı kullanıyorum ondan da kaynaklı olabilir mi? . Kullandığım çoklayıcı: https://www.hepsiburada.com/ethic-mikrofon-kulaklik-ayirici-p-HBV00000579GI-yorumlari?gclid=EAIaIQobChMIp8rJz-Cd6QIVCpSyCh0n2ACtEAQYASABEgIDpvD_BwE&magaza=Etik Bilgisayar Elektronik&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc
homie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 1.027 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2020 #2 Mikrofon ayarlarınızdan kaynaklı bir durum. Altta belirttiğim adımları izleyerek deneyebilirsiniz. O da olmazsa mikrofon basını düşürmeyi deneyin. Windows > Arama > Realtek > Mikrofon > Gürültü Dengeleme Artı -1 Eksi
Mikrofon ayarlarınızdan kaynaklı bir durum. Altta belirttiğim adımları izleyerek deneyebilirsiniz. O da olmazsa mikrofon basını düşürmeyi deneyin. Windows > Arama > Realtek > Mikrofon > Gürültü Dengeleme