Discord sesin boğuk gelmesi

auroraaaa

Centipat
Katılım
25 Ekim 2020
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün Discord'uma girdim ve arkadaşlarım odaya geldi. Ve bir anda arkadaşlarımın sesi bayağı fazla bir şekilde boğuk geldi sabahtan beri bir çözüm arıyorum. Kulaklık deseniz yaklaşık 5-6 tane oyuna girdim ve oyunun sesinde bir sıkıntı yoktu. Bir sürü videoya baktım dün izlediğim bir videoyu izledim onun sesindede bir değişiklik yoktu. Discord ayarlarımı defalarca sıfırladım bilgisayar ayarlarımı arkadaşlarımla karşılaştırdım fakat hiçbir değişiklik yoktu. Discord'u silip yükledim ve kulaklığın takılı olan slotunu bile değiştirdim. Sabahtan beri çözüm arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
resim_2021-05-11_220034.png
"Krips Tarafından Sağlanan Gürültü Azaltma" `yı devre dışı bırakın.
 
Hocam durduk yere mi oldu bu? Hem kendiniz de test ettiniz mi? Troll olmasın?
Troll değil resmi bir sunucuya katıldım tanımadığım insanların bile sesi öyle geliyordu hani anlaşılır geliyor onda bir sıkıntı yok ama sinir bozucu birazda.Sabah discordta kimse yoktu bende forza girip kafa dağıtmak istiyordum.Sonradan bir arkadaşım geldi ve sesi bi garip geliyordu.Başka bi arkadaşımında sesi boğuk gelince bende olayı kesinleştirdim.
Hocam durduk yere mi oldu bu? Hem kendiniz de test ettiniz mi? Troll olmasın?
Normalde bir arkadaşımda blue switch bir klavye var oyun oynarken fazla bir şekilde klavye sesi geliyordu.Fakat artık bildiğin laptop klavyesi gibi sesler çıkıyor arkadaşımdan bana gelen seste.
 

Geri
Yukarı