Discord Süresiz Ban Kaldırma

Bir sunucudan mı engellendiniz yoksa Discord'tan mı?
Detay belirtin.

IP ile ilgili bir durum olacağını sanmıyorum. Farklı hesapla da girmez ise, disk ID veya MAC adresii ile engelleniyordur.

O Discord Support'un devreye girebileceği bir olay değil ne yazık ki. :) Sunucu sahibi ile başka bir kanaldan iletişime geçmeye çalışın. :)
İletişime geçtim fakat süresiz ban yediğim için açılmıyormuş.
IP ile ilgili bir durum olacağını sanmıyorum. Farklı hesapla da girmez ise, disk ID veya MAC adresii ile engelleniyordur.
Farklı adresle de girmiyor ne yazık ki.
Sorunumu çözdüm yardımlarınız için teşekkür ederim.
Başka bir hesap kurdum ve google tarayıcısı üzerinden VPN uzantısını ekleyip sunucuyu bağlandım sonra uygulamaya geri dönüp sunucu da devam ettim.

Son düzenleme:
Discord'tan değil de sunucudan engellendiysen iletişime geçtiğin kişi neden bir şey yapamıyor? Ben durumu anlamadım açıkçası.

Are bans permanent?

ShotX.jpg

İlave:
Sorunu çözmenize sevindim.
VPN'siz, sadece yeni hesapla girebiliyor olmanız gerek.

Discord'tan değil de sunucudan engellendiysen iletişime geçtiğin kişi neden bir şey yapamıyor? Ben durumu anlamadım açıkçası.

Are bans permanent?

Eki Görüntüle 301657

İlave:
Sorunu çözmenize sevindim.
VPN'siz, sadece yeni hesapla girebiliyor olmanız gerek.
Uygulamadan direkt olarak olarak bağlanabiliyorum VPN'siz. Yani konuştuğum yönetici süresiz ban attığı için açamıyorlarmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ümit bey banlamalar veya sunucudan diskalifiye etmeler zaten süresizdir Discord'ta. Ta ki patron vicdan yapasıya kadar. :) Bunu belirtmiş olayım. :) Yoksa bir discord app feature olarak banlamalarda veya diskalifiye etmelerde süre seçeneği yok.:) Terimlerden sapmazsak birbirimizi daha iyi anlarız.:) Bu arada IP'den banlama durumunda VPN gerekebiliyormuş, az önce rastladım. Fakat siz bir süre yeni hesabı VPN'siz kullanın, daha sonra gerekirse açarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı