Gürkan7363 Centipat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #1 Öncelikle merhaba. Bu işlerden hiç anlamam bir arkadaş Discord sunucu linklerinden IP logger olduğunu söyledi bende Discord botlarından gelen sunuculara hep girip çıkıyordum. Acaba IP logger falan olması mümkün mü? Başka bir linke tıklamadım.
Öncelikle merhaba. Bu işlerden hiç anlamam bir arkadaş Discord sunucu linklerinden IP logger olduğunu söyledi bende Discord botlarından gelen sunuculara hep girip çıkıyordum. Acaba IP logger falan olması mümkün mü? Başka bir linke tıklamadım.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #2 Discord*gg linki ise hiç bir şey olmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #3 Davet linki discord(.)gg veya discord.com ile mi basliyor? Eger oyle ise sorun yok. Artı 0 Eksi
KS KS Gürkan7363 Centipat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #4 Umut Nas dedi: Davet linki Discord(.)GG veya discord.com ile mi basliyor? Eger oyle ise sorun yok. Genişletmek için tıkla... Direkt katıl butonuna tıklıyordum. cumali_032 dedi: Discord*GG linki ise hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Linklere bakmıyordum, direkt katıla tıklıyordum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Davet linki Discord(.)GG veya discord.com ile mi basliyor? Eger oyle ise sorun yok. Genişletmek için tıkla... Direkt katıl butonuna tıklıyordum. cumali_032 dedi: Discord*GG linki ise hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Linklere bakmıyordum, direkt katıla tıklıyordum.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #5 Gürkan7363 dedi: Direk katıl butonuna tıklıyordum. Linklere bakmıyordum direk katıl a tıklıyordum. Genişletmek için tıkla... Eğer katıl butonuna basıp direkt sunucuya yönlendiriyorsa, problem yok. IP logger olsa o katıl butonu gözükmez. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Gürkan7363 dedi: Direk katıl butonuna tıklıyordum. Linklere bakmıyordum direk katıl a tıklıyordum. Genişletmek için tıkla... Eğer katıl butonuna basıp direkt sunucuya yönlendiriyorsa, problem yok. IP logger olsa o katıl butonu gözükmez.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #6 Gürkan7363 dedi: Direkt katıl butonuna tıklıyordum. Linklere bakmıyordum, direkt katıla tıklıyordum. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok. Artı 0 Eksi
Gürkan7363 dedi: Direkt katıl butonuna tıklıyordum. Linklere bakmıyordum, direkt katıla tıklıyordum. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.393 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2023 #7 Hocam, öyle bir şey yok ama olsa da bir şey olmaz. Zaten günde bilmem kaç siteye IP adresini veriyorsun farkında olmadan. Artı 0 Eksi
Hocam, öyle bir şey yok ama olsa da bir şey olmaz. Zaten günde bilmem kaç siteye IP adresini veriyorsun farkında olmadan.
KS KS Gürkan7363 Centipat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #8 Umut Nas dedi: O zaman sorun yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. cumali_032 dedi: Eğer katıl butonuna basıp direkt sunucuya yönlendiriyorsa, problem yok. IP logger olsa o katıl butonu gözükmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: O zaman sorun yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. cumali_032 dedi: Eğer katıl butonuna basıp direkt sunucuya yönlendiriyorsa, problem yok. IP logger olsa o katıl butonu gözükmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.