Discord sunucu hacklendi mesajı

Makaleler
3
Merhaba, bana bugün King of register adlı bir bot tek tek fotoğraf olarak şunları yazdı.
"Sunucu hacklenmiştir

Sa"

Eğer bana founder vermezseniz bu sunucu 10 dk içinde benim olur (founder en yüksek rol).

Çok sıkıntı etmedim aslında ama bu bot nedir kim yapmıştır tehlikeli midir? Bilgi verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bana bugün king of register adlı bir bot tek tek fotoğraf olarak şunları yazdı.
"Sunucu hacklenmiştir.

Sa"

Eğer bana founder vermezseniz bu sunucu 10 dk içinde benim olur (founder en yüksek rol).

Çok sıkıntı etmedim aslında ama bu bot nedir kim yapmıştır tehlikeli midir? Bilgi verirseniz sevinirim.

Sonuçta bot. Yönetici siz misiniz? Başka yönetici arkadaşınız var mı? Çok büyük ihtimal biri şaka yapmış. Ve bunu komik sanmış. Lütfen eğer yapanı bulursanız espri anlayışını biraz daha geliştirmesini söyleyin.

Botu sunucudan atın gitsin. Tabi böyle bir sonuç çıkarsa bilemem
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
:)

Sonuçta bot. Yönetici siz misiniz? Başka yönetici arkadaşınız var mı? Çok büyük ihtimal biri şaka yapmış. Ve bunu komik sanmış. Lütfen eğer yapanı bulursanız espri anlayışını biraz daha geliştirmesini söyleyin.
Komik olabilir ancak bir technopat moderetörü mesajın tam halini silmiş şaka yapan biri neden mahrem bir kelime kullansın ki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı