Discord sunucusu için ekip nereden bulunur?

• Konuyu başlatan lusie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.371

lusie

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Şu an 720 üyelik bir sunucuya sahibim ama tek başımayım
Bir ekip bulup daha rahat yönetmek istiyorum. Nereden bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikli olarak sunucunuzdan aramaya başlasanız? Bionluk gibi türk platformlara ilan verebilirsiniz.

Arkadaşlar selam. Şu an 720 üyelik bir sunucuya sahibim ama tek başımayım.
Bir ekip bulup daha rahat yönetmek istiyorum. Nereden bulabilirim?

Sunucunuzdaki üyelere yazarak ekip kuruyorum katılmak ister misin gibi yazabilirsin bana Atlantis'ten teklif geldi tabii başarılı bir şeymiş gibi anlatmıyorum sadece örnek veriyorum oradaki koskoca o sunucu bile bulamıyor onların yaptığı gibi yapabilirsiniz aktif kişiler bulun sorun uğraşır mısınız diye ben uğraşamam dedim oda anlayışla karşıladı.

Sevdiğiniz işsiz güçsüz bir elemanı mod yapın.

Hocam öyle insanlar aşırı fazla memur gibi sabah 8 akşam 6 Full aktif insanlar var Discord'da.

Discord sunucunuz ne için olduğunu bilmiyorum ama en basit ve mantıklı yöntemi duyuru yayınlamak. Ekip üyesi/arkadaşı arıyoruz diye bir duyuru atıp ne istediğini kısaca özetleyebilirsin veya direkt bir form oluşturabilirsin.

Sunucunuzdaki üyelere yazarak ekip kuruyorum katılmak ister misin gibi yazabilirsin bana Atlantis'ten teklif geldi tabii başarılı bir şeymiş gibi anlatmıyorum sadece örnek veriyorum oradaki koskoca o sunucu bile bulamıyor onların yaptığı gibi yapabilirsiniz aktif kişiler bulun sorun uğraşır mısınız diye ben uğraşamam dedim oda anlayışla karşıladı.

Hocam öyle insanlar aşırı fazla memur gibi sabah 8 akşam 6 Full aktif insanlar var Discord'da.
Tama işte, onlardan kanınız ısınan koyun.

Sunucuya ilk katılan üyeleri yetkili yapabilirsiniz.
Sadık oluyorlar.
Tecrübem var, güvenebilirsiniz.
Dediğimi yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı