Discord sunucusu için yetkili nasıl bulunur?

Global üyelerle dolu gıff sunucusu açmıştım fakat 8K üyeden 400 üyeye kadar düştü. Tamamen üye sayısı için katkısı olursa diye sormuştum.

@Kuzgun_81 @EMRT8181 sunucumda aktif kimse yok ki botlar ve ben dışında da kimse yok, başlangıç için 30-40 üye falan nasıl getirebilirim? Reklam vermeden önce en azından biraz üye gözükse hiç fena olmaz. (reklam verince insanlar kimse yok deyip gidebilirler diye düşünüyor)

Onu arkadaşın arkadaşı vasıtası ile yapabilirsin. Ondan sonra reklamlara başlarsın.

Global üyelerle dolu GIFF sunucusu açmıştım fakat 8k üyeden 400 üyeye kadar düştü. Tamamen üye sayısı için katkısı olursa diye sormuştum.
Şu şekilde katkısı olur en fazla insanlar boş sunuculara fazla girmezler. Botlar üye sayısını fazla göstererek reklam potansiyeli oluşturabilir. Elbette bunu dikkatli yapmak gerekir bot olduğu anlaşıldığı zaman pek iyi gözle bakmayan çok fazla platfom biliyorum . Dediğim sunucu hazır olduğu zaman ücretsiz destek sağlayabilirim Profesyonel Moderatör olarak (Brainly)

Şu şekilde katkısı olur en fazla insanlar boş sunuculara fazla girmezler. Botlar üye sayısını fazla göstererek reklam potansiyeli oluşturabilir. Elbette bunu dikkatli yapmak gerekir bot olduğu anlaşıldığı zaman pek iyi gözle bakmayan çok fazla platfom biliyorum. Dediğim sunucu hazır olduğu zaman ücretsiz destek sağlayabilirim profesyonel moderatör olarak (brainly)

Benden de güzel bir baş moderatör çıkar hocam ;)

Aslında boşta olan bir sunucum var 35-40 kişi fakat 4-5 aktif görüyor kitlesi biraz ufak ama Minecraft ortamından kalma bir sunucu. Bu sunucuya şablonumu vs. her şeyimi taşırsam bu sunucuda ilerlemem daha kolay olur mu?

@Kuzgun_81

Aslında boşta olan bir sunucum var 35-40 kişi fakat 4-5 aktif görüyor kitlesi biraz ufak ama Minecraft ortamından kalma bir sunucu. Bu sunucuya şablonumu vs. her şeyimi taşırsam bu sunucuda ilerlemem daha kolay olur mu?

@Kuzgun_81

Şablonu iyi ise direkt şablonu taşıyıp botları ayarlayın.

Güzelmiş hocam eğer dediğim yerde yaptıysanız hesabınızı merak ettim bakabilme şansım var mı?

Hocam hesaba bir bakayım yarın DC kapandığından beri hiç girmedim, dediğiniz yer neresi oluyor tam olarak?

Şablonu iyi ise direkt şablonu taşıyıp botları ayarlayın.

Hocam hesaba bir bakayım yarın DC kapandığından beri hiç girmedim, dediğiniz yer neresi oluyor tam olarak?
Brainy hocam (eödev) bu discord değil bir eğitim ve ödev platformu discord ile ilgisi yok bilgine. Başmoderatör çıkar dediğin için merak etmiştim. Discord için dediğim diğer kanallar ile iletişim kurup ismimi verebilirsin. Kullanıcı ismimi iletirim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı