Discord sunucusu için nasıl reklam verilebilir?

canris

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, oyuncuların toplandığı sohbet sunucumun daha çok gelişmesini istiyorum. Bu yüzden reklam vermeye karar verdim. Şu an aktif olarak 100 üye bile yokuz fakat ileride daha iyi kitleye ve binlerce üye sayısına ulaşabileceğimi düşünüyorum.

Reklam;
İlk önce reklam konusuna deyineyim, nerelere reklam verebilirim? Güvenilir olması en önemlisi tabii.

Sunucu botları;
Sunucunun daha güvenli olması adına, güvenlik öncelikli hangi botları ekleyebiliriz? (Türkiye'de kullanılan büyük botları ekleyip; reklam engelleme, ban limit vs. gibi özellikleri zaten aktif durumda) / Roller tamamen ayarlı ve en üst yetkiye kadar ince detayları düşünerek izinler verildi.

Sahte üyeler:
Bot üye, token üyeler gibi üyeler ile sunucunun büyük gözükmesini sağlayabiliriz. Aktif ve de-aktif üyeler ekleyerek ucuz yoldan binlerce kullanıcı var gibi gösterebiliriz. Fakat bu üyeler görselde aktif olsa da sohbet, ses kanallarını vs. kullanmıyorlar. Bu şekilde bir yere kadar büyütmek mantıklı mı? Sahte üyeler ne kadar işe yarar?

Sunucu sahipleri soruları yanıtlarsa çok sevinirim. Ek olarak vermek istediğiniz bir bilgi olur veya öneri olur benimle paylaşabilirsiniz. Teşekkürler..

Merhaba, oyuncuların toplandığı sohbet sunucumun daha çok gelişmesini istiyorum. Bu yüzden reklam vermeye karar verdim. Şu an aktif olarak 100 üye bile yokuz fakat ileride daha iyi kitleye ve binlerce üye sayısına ulaşabileceğimi düşünüyorum.

reklam;
İlk önce reklam konusuna deyineyim, nerelere reklam verebilirim? Güvenilir olması en önemlisi tabii.

sunucu botları;
Sunucunun daha güvenli olması adına, güvenlik öncelikli hangi botları ekleyebiliriz? (Türkiye'de kullanılan büyük botları ekleyip; reklam engelleme, ban limit vs. gibi özellikleri zaten aktif durumda) / roller tamamen ayarlı ve en üst yetkiye kadar ince detayları düşünerek izinler verildi.

sahte üyeler:
Bot üye, token üyeler gibi üyeler ile sunucunun büyük gözükmesini sağlayabiliriz. Aktif ve de-aktif üyeler ekleyerek ucuz yoldan binlerce kullanıcı var gibi gösterebiliriz. Fakat bu üyeler görselde aktif olsa da sohbet, ses kanallarını vs. kullanmıyorlar. Bu şekilde bir yere kadar büyütmek mantıklı mı? Sahte üyeler ne kadar işe yarar?

Sunucu sahipleri soruları yanıtlarsa çok sevinirim. Ek olarak vermek istediğiniz bir bilgi olur veya öneri olur benimle paylaşabilirsiniz. Teşekkürler.

Hocam sahte üye basmayın bence.

Dcsv.me tarzı Discord sunucu paylaşma siteleri aracılığıyla ücretsiz reklamını yapabilirsin ayrı olarak para alarak reklam yapan sunucularada bakabilirsiniz. Bazı sunucular partnerlik yapıyor birbirine iki tarafta birbirine reklam yapıyor böyle bir şey de deneyebilirsiniz.

Sahte üye işleri biraz sıkıntı çıkarabilir ama bazı sohbet sunucularıyla partner olursanız sunucunuzun kullanıcı sayısında artışlar olacaktır.

Sahte üye işleri biraz sıkıntı çıkarabilir ama bazı sohbet sunucularıyla partner olursanız sunucunuzun kullanıcı sayısında artışlar olacaktır.
Sahte üyeler nasıl bir sorun çıkartıyor? Sunucu kapanması gibi vs. durumlar söz konusu olur mu veya sunucuya giren üyeler sahte olduklarını anlarlar diye mi?

Sahte üyeler nasıl bir sorun çıkartıyor? Sunucu kapanması gibi vs. durumlar söz konusu olur mu veya sunucuya giren üyeler sahte olduklarını anlarlar diye mi?

Sunucunun kapanacağını sanmıyorum ama şöyle düşünün 10 bin kişilik bir sunucunuz var ve 100 kişi aktif büyük ihtimal sunucuya yeni katılan birisi bot olduğunu anlayabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı