Evet başlık garip gelebilir ama doğru. Anlamayanlar için şöyle anlatayim, diyelim ki sunucumun adı Technopat bende sunucuma girebilmek için technopat.com alan adını kullanmak istiyorum. Bu yönlendirmeyi nasıl ayarlayabilirim, mümkün mü?
Discord'un buna benzer bir özelliği olduğunu biliyorum ama 30 nitro takviyesi istiyor.
Alan adı yönlendirme ile yapabilirsiniz. Alan adı ayarlarından URL yönlendirme kısmına Discord bağlantısını eklersiniz. Alan adına tıklandığı vakit Discord bağlantınıza yönlendirir.
Aslında bunda zor bir şey yok ki ya da ben sizi yanlış anladım.
Sunucunuz için kalıcı bir davet bağlantısı oluşturacaksınız. Sonra sitenize girenler direkt olarak o kalıcı bağlantıya yönlendirilecek. Discord'un 30 nitro takviyesi istediği şey özel URL oluşturmak ile alakalı, bunu yapmak için özel URL'ye ihtiyacınız yok.
Alan adı yönlendirme ile yapabilirsiniz. Alan adı ayarlarından URL yönlendirme kısmına Discord bağlantısını eklersiniz. Alan adına tıklandığı vakit Discord bağlantınıza yönlendirir.