Discord sunucusundan ayrılamıyorum

Millet gore falan atıyor ve nasıl oluyorsa her saniye birisi sunucuya geliyor.

Biraz araştırdım, bir program aracılığıyla sunucuda sürekli rolleri ve kanalları güncelleyen bir bot Discord'un limitlerini aşırı zorluyor bu yüzden sizi Discord, siz banlansanız bile sunucudan çıkartmıyor. Bu sunucudan çıkmanın üç yolu var:
1- Sunucu sahibinin sistemi kapatması.
Sunucu sahibi bu botu kapatırsa yaklaşık üç gün içerisinde sunucudan ayrılabilecek olmalısınız.
2- Discord'un sunucuyu kapatması.
Discord sunucuyu kapatırsa siz de çıkmış olursunuz.
3- Discord'un durumu fark edip sorunu çözmesi.
Discord buna sebep olan şeyi fark edip engellerse yine üç gün içerisinde çıkabiliyor olmalısınız.
Kısacası sizin yapabileceğiniz bir yöntem henüz yok. Beklemeniz gerekli.
@nexi288 @Baskan66

Bir duyuru yayınladılar ve Discord adresi paylaştılar, ne için bilmiyorum. Girmeyeceğim, girenler haber verebilir mi?

Bir duyuru yayınladılar ve Discord adresi paylaştılar, ne için bilmiyorum. Girmeyeceğim, girenler haber verebilir mi?

Sunucuyu buga sokmuşlar girdiğinde çıkamıyorsun sürekli spam yaptıkları için. Muhtemelen yakında bir çözüm bulunur ama şuanlık çıkılmıyor. Çoğu da Türk

Sunucuyu buga sokmuşlar girdiğinde çıkamıyorsun sürekli spam yaptıkları için. Muhtemelen yakında bir çözüm bulunur ama şu anlık çıkılmıyor. Çoğu da Türk

Jup#1337'den bahsediyorsan orada bulunuyorum, genel kanalına yeni bir Discord adresi paylaştılar. Ondan bahsediyorum.

Hocam bağlantı verir misiniz ben de girmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…