Discord sunucusundan ayrılamıyorum

Hocalar buradaki yetkililerden bir tanesi kendini Discord mühendisi gibi bir şey olarak tanıtıyor diğeri de yan hesabı.

Galiba buldum ama uzun sürebilir.

Herifi kendi etiketledi. Jup#1337

Hocalar çalışmadı diğer hesapta ben de bunu yaptım.
2023-02-12 03_09_29-#h-is-the-worst-letter _ Jup#1337 - Discord.png

Hocam o ne oluyor? Coke isimli kullanıcı (ana kurucu) video paylaşmış kendisi Avustralya/Victoria Melton'da yürüyüş yapıyor :D
Discord uygulamada bug bulup bildiren kişilere Bug Hunter rozeti veriyor bu arkadaşa da verilmiş. Yani bu sunucudan Discord haberdar. Silmeleri 1 saniye sürmez ancak olayı çözmeye çalışıyorlar muhtemelen. Bu sunucuyu kuran kişinin yaptığı bir nevi iyilik. Sizi kötü içerik paylaşılan bir sunucuya davet edip bu bugı yapsalar ne olurdu?

Discord uygulamada bug bulup bildiren kişilere Bug Hunter rozeti veriyor bu arkadaşa da verilmiş. Yani bu sunucudan Discord haberdar. Silmeleri 1 saniye sürmez ancak olayı çözmeye çalışıyorlar muhtemelen. Bu sunucuyu kuran kişinin yaptığı bir nevi iyilik. Sizi kötü içerik paylaşılan bir sunucuya davet edip bu bugı yapsalar ne olurdu?
Aslında olay milletle uğraşmak değilmiş yani, aydınlattığınız için teşekkürler.

Hocam desenize o kadar kişiyle beraber boşuna emojiyle m*l dedik, 6 kişi olmuştuk bir de ya.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı