Discord Support 4 gündür yanıt vermiyor

blackthings

Hectopat
Daha fazla  
Tokeni çalınan Discord hesabımı kurtarmak için desteğe mail attım ve dönüş yapacaklarını söylediler fakat 4 gündür yanıt alamıyorum, bu normal mi?

Discord'a şu ana kadar yazdığım bütün destek talepleri 24 saat geçmeden cevaplandı ve çözüldü. Bu destek bir bana mı çalışıyor? 🤔 İşin şakası, konuya gelecek olursak bir kez daha mesaj yolla aynı bilet üzerinden.

Discord'a şu ana kadar yazdığım bütün destek talepleri 24 saat geçmeden cevaplandı ve çözüldü. Bu destek bir bana mı çalışıyor? 🤔 İşin şakası, konuya gelecek olursak bir kez daha mesaj yolla aynı bilet üzerinden.

3 gün daha bekleyip bunu yapmak zorundayım
Dandik bir destek sistemi var, yanıt alabilirsen şükret.
Ya rezalet bir şey. rezil olduk bir hesap kurtaracaz diye.

İngilizce yazın. UK sitesinden destek talebi açın.
İngilizce yazmıştım zaten " net bir cevap süresiz söyleyemiyoruz " yazdılar fakat 4 gün biraz fazla değil mi sizcede??

3 gün daha bekleyip bunu yapmak zorundayım

Ya rezalet bir şey. rezil olduk bir hesap kurtaracaz diye.

İngilizce yazmıştım zaten " net bir cevap süresiz söyleyemiyoruz " yazdılar fakat 4 gün biraz fazla değil mi sizcede??

Ben 18 gündür bekliyorum ya herhalde 1 yıl bekleyecem aktif kullandığım hesap için

Yaş ihlalinden dolayı hesabım askıda
Fotolu Kimlik, selfie ve kullanıcı adı yazan kağıt yollamama rağmen ilgilenmiyorlar

Allah belasını versin böyle Discord Güvenlik Ekibi'nin.

Ben 18 gündür bekliyorum ya herhalde 1 yıl bekleyecem aktif kullandığım hesap için

Yaş ihlalinden dolayı hesabım askıda
Fotolu Kimlik, selfie ve kullanıcı adı yazan kağıt yollamama rağmen ilgilenmiyorlar

Allah belasını versin böyle Discord Güvenlik Ekibi'nin.
5-6 defa denedim hesabınız için bir şey yapamayız diyorlar. Hiç boşuna umutlanma umurlarında dahi değil. Hiçbir ihtimalle yardımcı olmuyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı