Üzgünüm, telefon numarası veremeden pek bir şey yapamazsınız. VoIP'de Discord'da çalışmıyor.Sadece f4f sunucusunda f4f yaparken birden böyle oldu. Ben de telefon numaramı bu hesaba vermek istemiyorum, numaram ana hesabımda kayıtlı ne yapabilirim?
Eki Görüntüle 1083649
Sadece F4F sunucusunda F4F yaparken birden böyle oldu. Ben de telefon numaramı bu hesaba vermek istemiyorum, numaram ana hesabımda kayıtlı ne yapabilirim?
Eki Görüntüle 1083649
Tel no yerine mail gelmesinin bir yolu var mıdır?Veremezseniz hesap gitmiş demektir. F4F / j4j Discord da yaptığınız zaman Mail doğrulaması veya telefon numarası ister, Robot olmadığınızı kanıtlamak için.
Yok.Tel no yerine mail gelmesinin bir yolu var mıdır?
Hocam, teoride düşündüğünüzde insanların sunucusuna girmek yasak olmamalı değil mi? Sonuçta sosyalleşme amaçlı da olabilir.Bu yaptığın j4j dediğimiz şey Discord tarafından yasaklandı mesela 10 dk da 20 kişiyle konuşursan Ark olmayan böyle bir ekran geliyor doğrulama için 1 telefon numarasını 1 kere kullanabilirsiniz Discord'a.
Tel no yerine mail gelmesinin bir yolu var mıdır?
Hocam, teoride düşündüğünüzde insanların sunucusuna girmek yasak olmamalı değil mi? Sonuçta sosyalleşme amaçlı da olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.