Discord tokenlerinin bluecord aracılığıyla sızdırılması hakkında tehdit ediliyorum

ID'den token bulunmaz, saçmalıktan ibaret. Sakın tokeninizi atmayın. Tokenden de o tür bilgileri bulmak çok da kolay değil, eğer büyük bir kerizseniz her şekilde kaptırırsınız zaten.

Bunları bilmesinin de bir imkanı yok yani Discord'dan da yayılmaz peki bu yarısına nasıl erişti Discord nasıl açık verdi ki.
Kardeşim yok artık kaç saattir sana bunun discordun açığı olmadığını anlatmaya çalışıyoruz bu bir açık değil hesaplanabilir tokenin yarısı gayet normal sste de gözüküyor nasıl hesaplandığı.
Sence 2 + 2 işleminin bir çözümünün olması matematiğin açığı mı? Öyle düşün.

Yardımınız için teşekkürler çok sıkıysa kusura bakmayın durum belirttiğiniz gibiymiş teşekkürler.

Son düzenleme:
Yardımınız için teşekkürler çok sıkıysa kusura bakmayın durum belirttiğiniz gibiymiş teşekkürler.
Arkadaşın kullanıcı adını rica edebilir miyiz acaba ne anlatacak merak ediyorum

Discord, tokenin belli bir yerini ID ile bagdastirir ben bile bulurum korkmana gerek yok araştırabilirsin tokenin 1 harf bile eksik olsa hiçbir şey yapamaz o panel discorddaki ID'ni kısaca kullanıcı kimliğinin numarasiyla token atiyor yani hava cıva

Discord, tokenin belli bir yerini ID ile bagdastirir ben bile bulurum korkmana gerek yok araştırabilirsin tokenin 1 harf bile eksik olsa hiçbir şey yapamaz o panel discorddaki ID'ni kısaca kullanıcı kimliğinin numarasiyla token atiyor yani hava cıva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…