Para kopartılacak bir durum yok kişisel bilgilerini biliyorum bir süredir tanıyorum sorunlu biri suç makinesi gibi bir şey mernis datasını bile ingilizce kaynakla internetten çektim kimseden almadım kendim kurdum diye övünen bir şahıs youtube ne yazsam çıkar yapılan videolar bu arada taradım birçok kez ancak bu cookie olayı onunla ilgili değilmiş artı olarak arkadaş birini ratladığı zaman belirli dosyalarla yöntemlerle bunu gizleyeceğini karşı tarafın ruhunun durmayacağını da iddia ediyor hem cookie bilgisinden methodla tüm girilen siteler geçmiş e mail gibi bilgilere giris yapmakla kaspersky vs ne ilgisi var ki adam şifresini unuttuğum hesaplarım için sonsuz bir döngü olduğunu çerezler sayesinde erisebilecegini söylüyor komik yani
Keylogger atmadan discord datasından token sızarsa token üzerinden cookie bilgilerine oradan da tüm chrome geçmişine hesaplara ulaşabildiğini ve bundan kurtulunamayacağını iddia ediyor konu tam olarak bu. Ekte de kendisi method çerez yönteminden bahsetmiş zaten
Artı olarak kendisi panel kurmuş değişse bile ID İle sorgulasa yine çıkmayacak mı?