Discord üzerinde Bluetooth kulaklık Discord dışında bir şey duymuyor

Richtofen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Bugün -25.08.21- kulaklığım bozulduğu için Bluetooth bir adaptör aldım. Bu adaptör ile Haylou GT1 PRO kullanıyorum, normal durumda ses veriyor herhangi bir sorunu yok.
Lakin, Discord üzerinde bir arkadaşım ile konuştuğumda kulaklığım youtube,oyun vb. tüm uygulamalarda ses vermiyor. Sadece arkadaşımı duyabiliyorum.
Eğer ikisinide duymak istiyor isem ses ayarlarından.
Haylou GT1 Pro Streo olan ayarı > Haylou GT1 Pro Hands Free AG Audio yapmam gerekiyor. Sorun şu ki AG Audio sesleri oldukça bozuk geliyor. Streo kullanmayı tercih ediyorum.

Bunu nasıl düzeltirim? Veya alternatif olarak ne yapabilirim? Farklı bir kulaklık almamı öneriyorsanız, modellere -uygun fiyatlarca- açığım.

Konuşma esnasında tek mikrofonunuz o mu? Gt 1 Plus modelini kullanıyorum, havalar sıcak olduğu için bilgisayarda Kulaküstü kulaklık takmak yerine ikisini birden takıyorum bilgisayara ve sistem sesleri, discord sesini falan Gt 1 Plus üzerinden alıp mikrofonu da kulaküstü kulaklığımın mikrofonunu kullanıyorum ve Bt kulaklığım arama moduna geçmediği için seslerde boğukluk olmuyor. Bunu deneyebilirsiniz. (Ses ayarlarında kulaklığı otomatik kendisi ayarlıyor ben oek kurcalamıyorum o yüzden hangi seçenek seçili tam bilmiyorum.)

Son düzenleme:
Konuşma esnasında tek mikrofonunuz o mu? Gt 1 Plus modelini kullanıyorum, havalar sıcak olduğu için bilgisayarda Kulaküstü kulaklık takmak yerine ikisini birden takıyorum bilgisayara ve sistem sesleri, discord sesini falan Gt 1 Plus üzerinden alıp mikrofonu da kulaküstü kulaklığımın mikrofonunu kullanıyorum ve Bt kulaklığım arama moduna geçmediği için seslerde boğukluk olmuyor. Bunu deneyebilirsiniz. (Ses ayarlarında kulaklığı otomatik kendisi ayarlıyor ben oek kurcalamıyorum o yüzden hangi seçenek seçili tam bilmiyorum.)
Hm, deneyebilirim. Lakin! Önceki kulaklığım çok kötü durumda.

Yine de bi denemeye çalışın. Benim anladığım kadarıyla mikrofonu kullandığı zamanlarda arama moduna geçiyor ve böyle sorunlar yaşanıyor. Ama belki başka çözüm de vardır bilemiyorum.
Dediğinizi denedim. İşe yaradığını görüyorum, bu yüzden ayrıca bir mikrofon siparişinde bulundum.
Wireless kulaklığın 500-600 civarı, en az! Gezdiği günlerde yapacak başka bir şey yok sonuçta.
Teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı