Discord üzerinde T.C. kimlik numarasını bulan kişi için ne yapılabilir?

Discord üzerinden veledin bilgilerine ulaşman zor. Yanılmıyorsam Discord bilgi paylaşımı yapmıyor. Yanlış biliyorsam birisi aydınlatsın.
Discord en kolay paylaşan platformlardan biri. Bu alanda başarılı olan tek bir medya biliyorum Reddit. Sadece çocuk istismarı, uyuşturucu satışı gibi durumlarda devletten hesabın IP'sine ihtiyacı olduklarına dair sıkı kanıtlardan sonra veriyor ancak.

Herhangi bir şey olmaz şirket vs. 18 yaşında üstünde olsan bile hiçbir şey olmaz.
T.C. Artık sokağa çıksan bile bulabiliceğin bir şey pek bir önemi yok.
Mernis panelden bulmuştur.
@sizoxgod
Yeni olaylardan pek haberleri olduğunu sanmıyorum çoğumuzun aile üyeleri yaşlılardan bahsediyorum maalesef çok geri kafalı düşünüyorlar.
Muhtemelen söylerse "eyvah! Ne yapıcağız şimdi" gibi olacak.

Bu durumda rahat verir bilgileri Discord.
This may include information like the fact that you installed our app or registered to use Discord. To comply with the law. We may share information in response to a request for information if we believe disclosure is required by law, including meeting national security or law enforcement requirements.

Yani diyor ki evet bilginizi gerektiğinde ilgili kurumlarla paylaşırız.

Bir tanımadığım kişi Discord üzerinden datası var. Sanırsam T.C. kimliğimi bulmuş ve ailemin T.C. kimlikle bir şey yapabilirler mi? Ne olur yardımcı olun, ne yapmam gerekiyor? 18 yaş altıyım bu konudan aileme de bahsedemedim, yayacağını söylüyor. Ne yapmalıyım?

ifşa ediceğini söylüyor bilgilerimi bulmuş ve binzat gözümün önüne attı ne yapmalıyım
Siber suçlar pek bir şey yapamaz. Discord kapalı yazılım kullanıyor haliyle kanıt elde etmen çok zor. Ama seni tehdit ettiklerine göre zayıf insanlar. Temkinli olmanda yarar var.

Ailenizle gidebilirsiniz belki de bu durumu düzgün bir şekilde anlatabilirsiniz lafı çok çevirmeyin direkt internet üzerinden biri şu şu şu oldu gibi. Son karar sizin tabii ki.

Off başıma dert oldular yemin ediyorum, anlatmaya korkuyorum bir yandan.

Mernisle yapıyorlar Discord'un falan bilgi verdigi yok.

Mernis'ten daha iyi dataları olmalı her şey Mernis değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mernisle yapıyorlar Discord'un falan bilgi verdigi yok.

Siber suçlar pek bir şey yapamaz. Discord kapalı yazılım kullanıyor haliyle kanıt elde etmen çok zor. Ama seni tehdit ettiklerine göre zayıf insanlar. Temkinli olmanda yarar var.

Bal gibide bilgi veri Discord kendileri bunu diyor.

Off başıma dert oldular yemin ediyorum, anlatmaya korkuyorum bir yandan.

Mernisden daha iyi dataları olmalı her şey mernis değil.

Rahatça ailenize bilgi verin size bir şey olmaz.

Bir tanımadığım kişi Discord üzerinden datası var. Sanırsam T.C. Kimliğimi bulmuş ve ailemin T.C. Kimlikle bir şey yapabilirler mi? Ne olur yardımcı olun, ne yapmam gerekiyor? 18 yaş altıyım bu konudan aileme de bahsedemedim, yayacağını söylüyor. Ne yapmalıyım?

İfşa edeceğini söylüyor bilgilerimi bulmuş ve binzat gözümün önüne attı ne yapmalıyım.

Gidip şikayet et ailene söylemekten de korkma ve en önemlisi Discord gibi yerlerde genellikle anonim olmaya çalış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı