Tmm abiBu tür konuları artık öne çıkarmasanız mı? Forumun güvenlik kısmı bu konularla doldu. Zaten cevabı verilmiş. Hayır T.C'nizi bilen bir şey yapamaz artık öne çıkarmayın şu konuları.
Tmm abiBu tür konuları artık öne çıkarmasanız mı? Forumun güvenlik kısmı bu konularla doldu. Zaten cevabı verilmiş. Hayır T.C'nizi bilen bir şey yapamaz artık öne çıkarmayın şu konuları.
Şirket açmak öyle kolay mı ya. İmza falan gerekiyor diye biliyorum.Ne gerekir artık yeni gelişen sistemlerle bişey ölümü yada şirket açma diye bişey olurmu çok korkuyorum
Teşekkürler ama TC bin hepsini bilirse
Teşekkürler abi de TC kimliğin hepsini bilirse şimdiden teşekkürler
Knk ama ailenin TC si vardiyor
Yalan dolan. Anca e-Devlet'ini kaptırırsan en fazla kendi adına bir şahıs şirketi kurulur o da 18 yaşının üstündeysen tabii. Bu yüzden e-Devlet'ten rutin olarak kontrol yapmak gerekiyor.Şirket açmak öyle kolay mı ya. İmza falan gerekiyor diye biliyorum.
Bir sorum var. T.C. Numaramı bilen biri neler yapabilir?
Seri no da bilinirse? Senin görüşün ne bu konuda?Arkadaşlar gerekli bilgiler zaten verilmiş, konuyu bu şekilde öne çıkarmanız çok saçma T.C kimlik numaranızla bir şey yapamazlar bu kadar basit.
Yok adam dediki TC var dediSeri no da bilinirse? Senin görüşün ne bu konuda?
Abi daha demin bi adam yazdı bir şey olur dedi bişey olurmu seri no diyorBu tür konuları artık öne çıkarmasanız mı? Forumun güvenlik kısmı bu konularla doldu. Zaten cevabı verilmiş. Hayır T.C'nizi bilen bir şey yapamaz artık öne çıkarmayın şu konuları.
Yine bir şey olmaz.Seri no da bilinirse? Senin görüşün ne bu konuda?
Tek tek deneyebilir: )
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.