Discord üzerinden dava açılabilir mi?

Sende, her laf atma olunca "oooo" diye, sınıfı gazlayan çocuk rolüne girme.
Bırak sönsün tartışma, gazlama sen.

Merak etmeyin ikisi de bir raporumla cezaya kavuştu dava edilir ama Discord IP vermez diyorum hala zıt koşuyorlar sen en azından saygılı bir şekilde açıklıyorsun.

benim attığım mesajdan IP adresinin bulunup bulunmadığını bilmediğim gibi bir varsayımda bulunmuş olmanız ilginç. Mesleğim gereği (avukat olduğum için) az buçuk bir şeyler biliyor olabileceğimi düşünüyorum ama tabii sen benim bilgimin olmadığını iddia edeceksen boynum kıldan ince. :)

Arkadaşın mesajı IP adresinin bulunmasının mümkün olduğu üzerine bir iddiaydı. Sizin bunu mesleğe bağlamanız benim bu fikre yönelmeme sebep oldu. Tabii yanlış anladıysam affola, henüz telepati yapmayı öğrenemedim :)

Sunucu patlatmak suç mu da IP adresi ile bir şeyler yapılabilsin? Ayrıca dava işleri sandığınız gibi basit değil. Bir ilerleme olsa bile büyük ihtimalle takipsizlik çıkıyor. Eğer suç olsaydı çoğu kişi davalık olurdu.

Katılıyorum 6 ayda bir olması bir de en kötüsü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı