Hocam benzeri bir olay yaşadımda sonuç ne oldu?valla kanka tam avast yüklemiştimtarama yaptımda hiçbirşey çıkmadı bu biraz garip
Hocam benzeri bir olay yaşadımda sonuç ne oldu?valla kanka tam avast yüklemiştimtarama yaptımda hiçbirşey çıkmadı bu biraz garip
Evet banada olmuştu ters psikoloji ile yırttım daha sonra hesaplarımın adını vs. herşeyini değiştirerek sıfırdan başladım. Fakat internet suçlarına bildirdiğimde ise hiçbirşey yapmadılar engelle geç der gibi geri dönüş sağlandı, bu olaylar psikoloji yi ağır yoran olaylar. Geçmiş olsun (Konu Sahibine ve yaşayan herkese)İnternet suçlarına girer gibi düşünüyorum.
Evet bana da olmuştu ters psikoloji ile yırttım daha sonra hesaplarımın adını vs. her şeyini değiştirerek sıfırdan başladım. Fakat internet suçlarına bildirdiğimde ise hiçbir şey yapmadılar engelle geç der gibi geri dönüş sağlandı, bu olaylar psikoloji yi ağır yoran olaylar. Geçmiş olsun (konu sahibine ve yaşayan herkese)
Sağolasın Anksiyete geçirdim adeta hâla aklıma geldikçe içim daralıyor vijdan azabı gibi kötü hisler çekiyorum. Böyle durumlarda hiç sataşmayın engelle geçin şuanda öyle yapıyorum.Gerçekten siber polisler ara sıra umursamaz olabiliyor ama profesyonel oldukları için önemli olmadığınıda anlatmak istemiş olabilir. Geçmiş olsun.
Sağ olasın anksiyete geçirdim adeta hâla aklıma geldikçe içim daralıyor vijdan azabı gibi kötü hisler çekiyorum. Böyle durumlarda hiç sataşmayın engelle geçin şu anda öyle yapıyorum.
Bilgisayara RAT virüsü girmiş olabilir. 1. Discord şifrenizi değiştirince tokeniniz de değişiyor. IP adresi yanlış hatırlamıyorsam bazı kişilerde modemi açıp kapatınca değişiyordu. Tehdit eden kişi daha fazla bilgi toplamadan bu virüsü yok etmeniz lazım.Merhaba arkadaşlar. Bir kişi Discord'dan bana bir dosya gönderdi. Bende tıkladım anti virüs uyarı vermedi hatta dosyayı VirusTotal'den tarattım uyarı vermedi. Ben de açtım kişinin dediğine göre bilgilerini yayarız bende bilgilerimi at dedim, adam tokenimi IP adresimi mailimi vesaire attı. Ne yapacağım? Yardım edecek var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.