Discord üzerinden tehdit ediliyorum

• Konuyu başlatan wwwx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 45
  • Görüntüleme 3.947
Aklınızda bulunsun ne arkadaşlarınızın attığı dosyalara linklere ne de tanımadığınız kişilerin attığı linklere tıklamayın. Diyelim arkadaşınızla konuşarak oyun oynuyorsunuz bir mod yükleyeceksiniz o zaman tıklayabilirsin anlarımda tanımadığın bir kişinin attığı dosyayı indirip çalıştırmak...

Ayrıca yazım kurallarına dikkat et çünkü yetkilerini 1 saatliğine uyarı niteliğinde alabilir moderatörler.
Mesela ben Microsoft Defender kullanıyorum şuan çünkü bilgisayarda çok bir şey yapmıyorum yayın izliyorum ve forumda takılıyorum. Ama yaz aylarında ne olur ne olmaz Kaspersky indireceğim malum oyun falan indirelim derken nolur nolmaz. Korsan indirmiyorum ama olsun önlem alalım.

Cidden dosyayı silmeden Kaspersky ile tarama yaptım ve kendisi sildi çok güzel bir anti virüsmüş hep kullanacağım ama mailim ellerinde galiba ve telefon numaram bunun için ne yapacağım bilemiyorum.

Cidden dosyayı silmeden Kaspersky ile tarama yaptım ve kendisi sildi çok güzel bir anti virüsmüş hep kullanacağım ama mailim ellerinde galiba ve telefon numaram bunun için ne yapacağım bilemiyorum.
Mailin şifresini değiştir, telefonunu bilseler de bir şey olmaz bilinmeyen numaralardan gelen aramaları kapat.Kafanı rahat tut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı