Discord üzerinden tehdit ediliyorum

İnternet suçlarına girer gibi düşünüyorum.
Evet banada olmuştu ters psikoloji ile yırttım daha sonra hesaplarımın adını vs. herşeyini değiştirerek sıfırdan başladım. Fakat internet suçlarına bildirdiğimde ise hiçbirşey yapmadılar engelle geç der gibi geri dönüş sağlandı, bu olaylar psikoloji yi ağır yoran olaylar. Geçmiş olsun (Konu Sahibine ve yaşayan herkese)

Gerçekten siber polisler ara sıra umursamaz olabiliyor ama profesyonel oldukları için önemli olmadığınıda anlatmak istemiş olabilir. Geçmiş olsun.

Gerçekten siber polisler ara sıra umursamaz olabiliyor ama profesyonel oldukları için önemli olmadığınıda anlatmak istemiş olabilir. Geçmiş olsun.
Sağolasın Anksiyete geçirdim adeta hâla aklıma geldikçe içim daralıyor vijdan azabı gibi kötü hisler çekiyorum. Böyle durumlarda hiç sataşmayın engelle geçin şuanda öyle yapıyorum.

Sağ olasın anksiyete geçirdim adeta hâla aklıma geldikçe içim daralıyor vijdan azabı gibi kötü hisler çekiyorum. Böyle durumlarda hiç sataşmayın engelle geçin şu anda öyle yapıyorum.

Bana çok oluyor T.C. mi bile bana söyleyen olmuştu. Eğer yaşınız küçükse ne halt yediyseniz yiyin annenize babanıza söyleyin bu durumu. Yoksa Allah korusun intihara kadar yolu var. Anneniz babanız sahip çıkar size atlatırsınız durumu

Bilgisayara RAT virüsü girmiş olabilir. 1. Discord şifrenizi değiştirince tokeniniz de değişiyor. IP adresi yanlış hatırlamıyorsam bazı kişilerde modemi açıp kapatınca değişiyordu. Tehdit eden kişi daha fazla bilgi toplamadan bu virüsü yok etmeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…