Discord üzerinden tehdit ediliyorum

Adresine kapıda ödemeli bir sürü kargo, yemek siparişi gibi şeyler geçebilir, adamın parasını ver uzatma.

Adınıza İtemsatış hesabı kurar anca

Bir site yapıldı ama yapan kişi bunun ne görselini nede demosunu sunmuyorsa suçlu kendisidir ve olmayan birşeye para istiyor demektir. Ve daha kötüsü para ödemesi icin karşı tarafı tehdit etmektedir.

Web tasarımcısına sesleniyorum, bu arkadaşın evini basmana gerek yok. Basit bir dava ile çözebilirsin. Aranızdaki anlaşmaya dair belge yok ise de ağlamakta özgürsün. Bir dahakine müşterilerinden sözleşmeli kanıt tutmasını öneririm. Emek hırsızı dostumuza gelirsek, evine gelse bile bir şey yapamaz hatta zararlı çıkar.

Engelle geç senin umurumda olmazsa onunda umurunda olmayacağını düşünüyorum.

Hocam gelsin en fazla ne yapabilir ki

adam kurmadıysa sıkıntı yok ama kurduysa vermediysen haksızsın

Adamın parasının üstüne yattıysan adam iyi yapıyor.

Bu ne ki? Çocuğun biri sattığı hesabı destek kısmından geri aldığını, sonrada dava edileceğini anlayınca ne yapması gerektiğini soruyordu. Millet de bir şey yapamaz diyerek rahatlatıyorlardı.
Nerede dolandırıcı var forumdakilerden akıl alıyor. Hileden banlanan çocuk Steam beni haksız banladı, hileyi o gün kullanmamıştım daha önce kullanıyordum. Şimdi arkadaslarima rezil oluyorum, profilimde kocaman 1 VAC yasaklaması yazıyor. Steam beni rezil ediyor nereye şikayet edebilirim diye burda derdini anlatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok küçük çocuk dolu forum ya. Google'a nasıl girerim tarzı sorular da cabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…