Birisi ile Discord üzerinden kavga ettim ve kavga ettiğim kişi adımı(sadece adımı soy adımı bildiğini sanmam), yaşadığım şehri bir de Twitch hesabımı biliyor sonra bu bana WhatsApp'dan yazdı bu bilgiler ile numaramı bulması normal midir?

Normal.Birisi ile Discord üzerinden kavga ettim ve kavga ettiğim kişi adımı(sadece adımı soy adımı bildiğini sanmam), yaşadığım şehri bir de Twitch hesabımı biliyor sonra bu bana WhatsApp'dan yazdı bu bilgiler ile numaramı bulması normal midir?
Ad soyadını öğrendiyse normal. Kimseye soyadını verme yada telefon numaranı , yakın arkadaşın olsa bile. sanal sonuçta belli mi olur yarın kavga edersin belki.Birisi ile Discord üzerinden kavga ettim ve kavga ettiğim kişi adımı(sadece adımı soy adımı bildiğini sanmam), yaşadığım şehri bir de Twitch hesabımı biliyor sonra bu bana WhatsApp'dan yazdı bu bilgiler ile numaramı bulması normal midir?
Bulsa da bir şey olmaz.Birisi ile Discord üzerinden kavga ettim ve kavga ettiğim kişi adımı(sadece adımı soy adımı bildiğini sanmam), yaşadığım şehri bir de Twitch hesabımı biliyor sonra bu bana WhatsApp'dan yazdı bu bilgiler ile numaramı bulması normal midir?
Bulsa da bir şey olmaz.
Ad soyadını öğrendiyse normal. Kimseye soyadını verme ya da telefon numaranı, yakın arkadaşın olsa bile. Sanal sonuçta belli mi olur yarın kavga edersin belki.
Normal.
Soyad yoksa zannetmiyorum.
Bilmiyorum belki başka verilerinize ulaşmıştır. Türkiye'de on binlerce Batu var hangisi olduğunu nasıl bilecek.nasıl buldu o zaman
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.