Slmchat
Femtopat
Arkadaşın içi rahat etmiyecek bu kadar detaylı yazan birisi kafayı takmış demektir bende takıntılıyım ondan biliyorum.
Kendi hesabımdan bana yazdıgı zaman.
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın içi rahat etmiyecek bu kadar detaylı yazan birisi kafayı takmış demektir bende takıntılıyım ondan biliyorum.
Kendi hesabımdan bana yazdıgı zaman...
@Slmchat bunu yapan kişiyi siber suçlara verebilirsiniz. Muhtemelen yaşı küçük hacker abilere özenen birisi.
Format en son çare yahu. Hemen kolaya kaçmayın. Hesabı güvenceye aldığınızdan emin olun sonra da Malwarebytes ile temiz bir tarama yapın bitsin gitsin. O kadar korkulacak bir şey yok.
Format en son çare yahu. Hemen kolaya kaçmayın. Hesabı güvenceye aldığınızdan emin olun sonra da Malwarebytes ile temiz bir tarama yapın bitsin gitsin. O kadar korkulacak bir şey yok.
Eğer sadece DC hesapı patladıysa değmez diye düşünüyorum ama eğer gerçekten kart Gmail vesaire çalındıysa kesinlikle katılıyorum.
XLDMDKKXEKKDKDKDLDK hacım en temizinin usb ile atacağın format olduğunu düşünüyorum. Geçmiş olsun.hesabımın şifresini değiştirdim adama yazdım bir baktım adam benim hesabımdan bana yazıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.