Discord üzerinden trojan indirdim

Format en son çare yahu. Hemen kolaya kaçmayın. Hesabı güvenceye aldığınızdan emin olun sonra da malwarebytes ile temiz bi tarama yapın bitsin gitsin. O kadar korkulacak bir şey yok.

@Slmchat bunu yapan kişiyi siber suçlara verebilirsiniz. Muhtemelen yaşı küçük hacker abilere özenen birisi.

Eğer sadece DC hesapı patladıysa değmez diye düşünüyorum ama eğer gerçekten kart Gmail vesaire çalındıysa kesinlikle katılıyorum.

Format en son çare yahu. Hemen kolaya kaçmayın. Hesabı güvenceye aldığınızdan emin olun sonra da Malwarebytes ile temiz bir tarama yapın bitsin gitsin. O kadar korkulacak bir şey yok.

Her taramada her virüs çıkıyor mu sanıyorsun.

Format en son çare yahu. Hemen kolaya kaçmayın. Hesabı güvenceye aldığınızdan emin olun sonra da Malwarebytes ile temiz bir tarama yapın bitsin gitsin. O kadar korkulacak bir şey yok.

Yapmış zaten. Kaspersky alakasız dosyalarda virüs bulmuş eğer onları silmediyse silsin.

Eğer sadece DC hesapı patladıysa değmez diye düşünüyorum ama eğer gerçekten kart Gmail vesaire çalındıysa kesinlikle katılıyorum.

Neden değmesin ki? Hem konu sahibinin hesabı kurtulur hem de o çocuk bir daha kimseye bunu yapmaz.

Benim kızdığım nokta format atınca çözüm olduğunu adam da zaten biliyor, gelip burada konusunu açmazdı format atıp geçerdi. Alternatif farklı çözümler arıyor muhtemelen. Uzaktan bakınca da basit RAT virüsü gibi gözüküyor. Format atmasına gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı