Discord videodan virüs bulaşır mı?

Hocam açın izleyin, bir şey olmaz. Virüs bulaşsa bile bilgisayar çöp olacak değil, abartmayın bu kadar.

Hocam çöp olması önemli değil bilgilerim karşı tarafa gidince kötü oluyor ben bir kere virüs yemişdim bir dosyadan dolayı format attım ona rağmen adam Valorant hesabıma girmeye devam ediyor.

Video bir mizah videosu neden çok korkuyorsun ki videoda bir şey mi oldu? Videolarda virüs yok.

Hocam o örnek SS video farklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çöp olması önemli değil bilgilerim karşı tarafa gidince kötü oluyor ben bir kere virüs yemişdim bir dosyadan dolayı format attım ona rağmen adam Valorant hesabıma girmeye devam ediyor.

Hocam o örnek SS video farklı.
Ya hocam, bunun gibi bir video varsa, üstünde oynat tuşu varsa, fotoğraf da varsa açın izleyin. Ama sadece mavi bir link varsa izlemeyin. Bu kadar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-03-02-17-43-45-543_com.discord.jpg
    Screenshot_2024-03-02-17-43-45-543_com.discord.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2024-03-02-17-43-36-962_com.discord.jpg
    Screenshot_2024-03-02-17-43-36-962_com.discord.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 50
Ya hocam, bunun gibi bir video varsa, üstünde oynat tuşu varsa, fotoğraf da varsa açın izleyin. Ama sadece mavi bir link varsa izlemeyin. Bu kadar.
Eğer video bir discord linki ise ona da basılabilir. Sonuçta yabancı bir link değil. İndirme ise zaten çalıştırılmadığı takdirde bulaşmaz.

@sinanengin111 bulaşabilir. İndirmeden izlesenizde, indirip izlesenizde bulaşabilir. Virüs bulaşmaması için gerçek zamanlı koruması iyi olan bir antivirüs kullanmalısın.
Tam olarak açıklasana brom nasıl bulaşabilir? Video açıldığında sunucudan açıyor. Senin demenle o zaman yoube dan video, facebook, instagram üzerindeki videolar da da virüs bulaşabilir.
%100 BULAŞMAZ gibi bir durum yok ama %1 lik bir ihtimal olabilir.
Videoyu atan kişi videoyu attığında codec ile sıkıştırılıyor ve kendi içerisinde tarama yapıyor. Yani senin diğer yorumunda bir virüs programı kur öyle aç diyorsun da zaten discord bunu yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı