Attığım konudaki bilgisayarda 1 GB RAM ve Pentium 4 var ama 7'den daha iyi performans alıyordum 8.1'den.
Bilgisayarına iyi demedim ki önemli olan zaten daha iyi performans alması.8.1 daha iyi performans verebilir ama sonucu bilgisayar iyi değil.
Hocam düzgün bir telefonunuz var ise bu bilgisayardan çok daha iyidir demek istedim. Discord'u klavye ile kullanmak istiyorsanız 5-10 liralık bir dönüştürücü ile telefonunuza da klavye bağlayabilirsiniz.Nasıl yani?
Linux dağıtımları sistemim de daha fazla ram kullanımı yapıyor ben windows 7 lite bir iso kurdum mem reduct falan var ondan ram kullanımı biraz düşük
Discord'un uygulaması da zaten web tabanlı, bir değişiklik olacağını düşünmüyorum.Biri yazdı mı bilmiyorum yazılanların hepsini okumadım Discord indirebilirsiniz daha az kasma olur bence.
Arkada antivirüs çalışsa sadece o bu tür bir sistemi yer bitirir zaten. Ben Atom işlemci ile Lubuntu 18.04 kullanıyorum, onda Firefox zor çalışıyor. Windows XP üzerinde sertifika hatası alıyorum tarayıcıda zaten.Güvenlik için eset kurdum sorun yok
Arkada antivirüs çalışsa sadece o bu tür bir sistemi yer bitirir zaten. Ben atom işlemci ile Lubuntu 18.04 kullanıyorum, onda Firefox zor çalışıyor. Windows XP üzerinde sertifika hatası alıyorum tarayıcıda zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.