Hocam o zaman görünüm ayarlarındandır büyük ihtimalle. Bunu düzeltmek için şu adımları uygulayın.Şuan öbür uygulamalardada başladı.
Görünümü bulamadım.
Arkadaşlar merhaba. Ben Discord'u güncelledim fakat yazılar bozuldu. Ne yapacağım?
Eki Görüntüle 1149564
Hocam o Windows'tan dolayı da olabiliyor. Normal Windows'un kendi programlarında da aynı şey var mı ?Arkadaşlar merhaba. Ben Discord'u güncelledim fakat yazılar bozuldu. Ne yapacağım?
Eki Görüntüle 1149564
Hayır sadece Discord.Hocam o Windows'tan dolayı da olabiliyor. Normal Windows'un kendi programlarında da aynı şey var mı?
Gelişmiş ayarlardan maksimum performansa almıştım ama sonra eskisine çektim yine düzelmedi.Hocam o Windows'tan dolayı da olabiliyor. Normal Windows'un kendi programlarında da aynı şey var mı ?
Hocam pek emin değilim ama Discord'u yeniden yüklemeniz sorunu çözecektir büyük ihtimalle.Hayır sadece Discord.
Şuan öbür uygulamalardada başladı.Hocam pek emin değilim ama Discord'u yeniden yüklemeniz sorunu çözecektir büyük ihtimalle.
Görünümü bulamadım.Ayarlar - görünüm kısmına gelin. Sonrasında ekranı en altındaki 3 ayarı yeşil olarak işaretlenen seviyede olduğundan emin olun.
Şuan öbür uygulamalardada başladı.
Görünümü bulamadım.
Sorun Discort dışında öbür uygulamalrdada var ve hepsi yeşilde.
Sistemi yeniden başlatın.Sorun Discort dışında öbür uygulamalrdada var ve hepsi yeşilde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.