Discord yüksek CPU kullanımı

neptun1zm

Hectopat
Merhaba Discord son zamanlar da sürekli kasıyordu ve donma sorunu vardı ilk zamanlar çok önemsemedim. Fakat son zamanlar da sürekli olduğu için sinirimi bozmaya başladı. Görev yöneticisinden baktığım zaman Discord %40 %50 ve bazen %60 CPU kullanıyor fakat sabit olarak bu sorun başladığı zaman %40 CPU kullanıyor. Donanım ivmesi kapalı fakat sorun hala devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım ivmesini kapatmayın. Bu ayar ekran kartının uygulama ile çalışmasını sağlar. Böylece işlemciye binen yük azalacaktır. Bunun dışında girdiğiniz sunucuların, takip etmedikleriniz varsa bildirimleri kapatın. Bu bildirimler arttıkça, Discord'un şiştiğine şahit oldum. Bağlantıda bildirimleri kapatma ya da Discord performansına etki edebilecek potansiyel ayarları gösterdim.
Konunun diğer sayfalarına bakmayı unutmayın.

Merhaba Discord son zamanlar da sürekli kasıyordu ve donma sorunu vardı ilk zamanlar çok önemsemedim. Fakat son zamanlar da sürekli olduğu için sinirimi bozmaya başladı. Görev Yöneticisi'nden baktığım zaman Discord %40 %50 ve bazen %60 CPU kullanıyor fakat sabit olarak bu sorun başladığı zaman %40 CPU kullanıyor. Donanım ivmesi kapalı fakat sorun hala devam ediyor.

Bende aramada esnasında yüzde 7-10 falan kullanıyor sizce iyi midir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı