Discord'a erişim engeli gelir mi?

Çalışmalara başlanma haberi doğru değil. Ama bu ülkede neye erişim engeli gelirse gelsin şaşırmam artık.
1723119399939.png

Instagram'dan sonra Roblox'a da erişim engeli getirildi. Herkesin tahmini bundan sonra Discord'a erişim engeli getireceklerini düşünüyor. Sizin fikriniz nedir? Discord'a güzel bir alternatif biliyorsanız önerebilirsiniz. Eğer kapanırsa ben arkadaşlarımla Matrix'e geçmeye karar verdik.

Burası Türkiye her şey olur ayaklanma olursa hepsi açılır.

Twitter'a dokunursa millet ayıkır. Belki de yasaklanmalı ki uykudan uyansınlar ve bir şeylerin ters gittiğini fark etsinler.
Deprem zamanında kapatmışlardı yine kapatabilirler bu ülkeden her şeyi beklerim artık. Wikipedia bile yıllarca yasaklanmış bir ülke burası her an her şeyi kapatabilirler. OnlyFans'dan başladılar sonra Wattpad'i yasakladılar baktılar ses gelmiyor Instagram'ı yasakladılar. Yine ses gelmedi Roblox diye arttırıp gidebilirler.

DNS ile kullanmaya devam ederim. Matrix güzel bir platform ama alışkanlıklar kolay değiştirilmiyor. Fakat yasaklanacağını düşünmüyorum.

Cloudflare WARP kendim ve bazı arkadaşlarım kullanıyor ama herkese kurması sıkıntı bir tık. Arada bilgisayardan anlamayan birisi olabilir yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı