An itibarıyla her şey yasaklanabilir, e-Devlet'e bile yasak gelirse şaşırmayın.
VPN fiyatları yükselmeden Hotspot Shield 1 yıllık aldım 400 küsur TL, 10 cihaz mobil, pc fark etmiyor her yerde kullanılıyor, tam bir TR paketi.
Discord engelleneceğini %100 eminim. Cinsel içerikli sunucu veya vahşet sunucuları çok fazla. Tacizciler tecavüzcüler kol geziyor zaten. He bir de sanalcı e-Devlet veletleri var .
Instagram'dan sonra Roblox'a da erişim engeli getirildi. Herkesin tahmini bundan sonra Discord'a erişim engeli getireceklerini düşünüyor. Sizin fikriniz nedir? Discord'a güzel bir alternatif biliyorsanız önerebilirsiniz. Eğer kapanırsa ben arkadaşlarımla Matrix'e geçmeye karar verdik.
Hocam çok güldürdünüz beni. Hiçkimsenin sahte dememesi de asıl komik yanı, Discord sunucularında dalga geçmek için paylaşılıyor bu. Elimde satılık boğaz köprüsü var ilgileniyorsanız yazın.
Ülkece VPN kullanır hale geldik içler acısı. Tabii hangi VPN'i kullanacağımıza dikkat etmek de çok önemli bir husus. Aşağıdaki videoyu izlemenizi kesinlikle öneririm.
Instagram'dan sonra Roblox'a da erişim engeli getirildi. Herkesin tahmini bundan sonra Discord'a erişim engeli getireceklerini düşünüyor. Sizin fikriniz nedir? Discord'a güzel bir alternatif biliyorsanız önerebilirsiniz. Eğer kapanırsa ben arkadaşlarımla Matrix'e geçmeye karar verdik.