Discord'a geri dönülmeli mi?

902722

Centipat
Makaleler
7
Üç yıl rezil olaylar yüzünden Discord kullanmıyorum. Kimlik bilgilerim falan ifşalandı, tehdit edildim. Geri dönmeyi planlıyorum Discord'a. Bir adamakıllı public sunucuya girip muhabbet etsem olur mu? Tek derdim sosyalleşmek. Uzun süredir Discord kullanmadım, şimdi baktım bayağı pay-to-Win bir uygulama olmuş. Discord'a geri dönülür mü, değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord'un artık sosyalleşmek için kullanılacak bir yer olduğunu sanmıyorum.

Discord yasaklandığından beri pek fazla kişi aktif değil. Zaten insanlar aktiflikler çakıldığı için sunucularını kapatmak zorunda kaldı hem belli bir temaya sahip olan hem de public sunucular. İstersen geri dön sosyalleşmenin zararı yok zaten yasaklandıktan sonra o panelle tehdit eden tiplemelerde bayağı azaldı gördüğüm kadarıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek inandırıcı gelmedi hocam.

Nitro aboneliğine bir sürü şey gelmiş ek para vererek birşeyler alınıyor. Bende uzun zaman sonra baktığımda gördüm bundan bahsediyor sanırım.
Ondan bahsediyorum zaten.

Tek sorunun sürekli VPN açmak dışı bir şey olacak ise dönebilirsin bır sıkıntı yok.

Hocam VPN kullanmaya falan gerek yok, discorda geri dönebilirsiniz. GoodbyeDPI Turkey kullanmanızı öneririm. Bende çoğunlukla yabancı sunucularda sohbetleşiyorum insanlarla, şuana kadar beni kimse tehdit etmedi, veya kötü bir durumla karşılaşmadım, tabii ki de bu kişiden kişiye değişir. Ve Discord pay to win değil, sadece micro-transaction tabanlı şeyler eklendi, Discord'un bütün taban özelliklerini herhangi bir para ödemeden kullanabilirsiniz.

Çok abartılımış o özellikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…