Discord'a geri dönülmeli mi?

Hocam VPN kullanmaya falan gerek yok, Discord'a geri dönebilirsiniz. GoodbyeDPI turkey kullanmanızı öneririm. Bende çoğunlukla yabancı sunucularda sohbetleşiyorum insanlarla, şu ana kadar beni kimse tehdit etmedi, veya kötü bir durumla karşılaşmadım, tabii ki de bu kişiden kişiye değişir. Ve Discord pay to Win değil, sadece Micro-transaction tabanlı şeyler eklendi, Discord'un bütün taban özelliklerini herhangi bir para ödemeden kullanabilirsiniz.

Kanka bernde o DNS şeyi 9ken girmio 5'e alamıyorum Windows 10.

Üç yıl rezil olaylar yüzünden Discord kullanmıyorum. Kimlik bilgilerim falan ifşalandı, tehdit edildim. Geri dönmeyi planlıyorum Discord'a. Bir adamakıllı public sunucuya girip muhabbet etsem olur mu? Tek derdim sosyalleşmek. Uzun süredir Discord kullanmadım, şimdi baktım bayağı pay-to-Win bir uygulama olmuş. Discord'a geri dönülür mü, değer mi?

Discord'dakilerin yapabildikleri sadece bilgi almak. Eğer sizin konumunuzu aldılarsa, bu sadece korkutma amaçlıdır. Hiçbirisi Discord'dan konum alıp da o konuma gelmez. Veya telefon numaranıza yazdılarsa, cevap vermeyin. Bu insanlar ilgiyi gerçek dünyadan alamayıp, Discord'da insanların bilgilerini ifşa ederek ilgi toplamaya çalışan kişiler. Eğer ilgi vermezseniz, 2 güne yazmayı ve tehditleri keserler.

Nitro aboneliğine bir sürü şey gelmiş ek para vererek bir şeyler alınıyor. Bende uzun zaman sonra baktığımda gördüm bundan bahsediyor sanırım.

Almak zorunlu değil. Pay to Win denilen şey, birisi parayla bir şey aldığında diğer kişiden üstün olmasına denir. Nitro alarak sadece profilinizi düzenleyebilirsiniz veya hareketli emoji kullanabilirsiniz.

Hocam bahsettiğiniz yazılım hakkında hiçbir bilgim yok güvenilir midir?

Guvenilir Türk yapimi bir GoodbyeDPI ama sadece GitHub sayfasindan indirin: GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord'dakilerin yapabildikleri sadece bilgi almak. Eğer sizin konumunuzu aldılarsa, bu sadece korkutma amaçlıdır. Hiçbirisi Discord'dan konum alıp da o konuma gelmez. Veya telefon numaranıza yazdılarsa, cevap vermeyin. Bu insanlar ilgiyi gerçek dünyadan alamayıp, Discord'da insanların bilgilerini ifşa ederek ilgi toplamaya çalışan kişiler. Eğer ilgi vermezseniz, 2 güne yazmayı ve tehditleri keserler.

Almak zorunlu değil. Pay to Win denilen şey, birisi parayla bir şey aldığında diğer kişiden üstün olmasına denir. Nitro alarak sadece profilinizi düzenleyebilirsiniz veya hareketli emoji kullanabilirsiniz.

Guvenilir Türk yapimi bir GoodbyeDPI ama sadece GitHub sayfasindan indirin: GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)
Eyvallah.

Üç yıl rezil olaylar yüzünden Discord kullanmıyorum. Kimlik bilgilerim falan ifşalandı, tehdit edildim. Geri dönmeyi planlıyorum Discord'a. Bir adamakıllı public sunucuya girip muhabbet etsem olur mu? Tek derdim sosyalleşmek. Uzun süredir Discord kullanmadım, şimdi baktım bayağı pay-to-Win bir uygulama olmuş. Discord'a geri dönülür mü, değer mi?

Ne olursa olsun Discord'un rahatlığını verebilen bir uygulama yok. Eğer ki sosyalleşebileceğini ve eğleneceğini düşünüyorsan geri dönmende hiçbir sakınca yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sana şunu demek istiyorum
Öncelikle mesajı okurken midem bulandı
Discord o kadar saçma bir yer ki bazen yapmadığın nedenler yüzünden yasaklanıyorsun bazen insanların yaptığı şeyi raporluyorsun ve yasaklanmıyor mesela birisi T.C. Kimlik numarası atsa ve biri raporlasa o kişi anında dava edilmeli ve hapse girmeli acıma yok para cezası olmadan veya olsun para olsun hapis olmasın fark etmez yeter ki akıllansın bu gibi veletlerden çok sıkıldım en sonunda elimden kaza çıkacak zaten çıkacak bunları tanımıyorum tanısam bitireceğim artık işlerini
Kısacası başlama başlarsan büyük sıkıntı hiçbir şey eskisi gibi değil ve olmayacakta kendine yazık etme bıraktıysan bırak eğer gerçekten çok kullanmak istiyorsan yabancı dil öğren yabancı sunuculara katıl türklerden uzak dur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı