Discord'a geri dönülmeli mi?

Bir discorddan sosyalleşiyorduk ona da el attılar, açılsa bile artık eskisi gibi özgürce konuşamayız diye düşünüyorum..

Üç yıl rezil olaylar yüzünden Discord kullanmıyorum. Kimlik bilgilerim falan ifşalandı, tehdit edildim. Geri dönmeyi planlıyorum Discord'a. Bir adamakıllı public sunucuya girip muhabbet etsem olur mu? Tek derdim sosyalleşmek. Uzun süredir Discord kullanmadım, şimdi baktım bayağı pay-to-Win bir uygulama olmuş. Discord'a geri dönülür mü, değer mi?
Bu tehdit edilme olayıda gta onlinedan ip görüşebildiği için arkadaşımın şehrini ve bir şekilde ismini öğrendiler, aynı sunucuya girdiğimizde benim ip mi alıp ddos arıyorlardı modeme. Arkadaşımı annesini aramakla şantaj yapmaklantehdit edince bende gittim bunlara dedim, birkaçınızın ismini biliyorum uğraşır tam kimliğinizi bulurum numaranızı teşkilata atarım dedim ve gerçekten yapacaktımda daha sonra korktular, ama karşıdakilerin isimlerini bilmiyorsan iş zor adam tınlamaz uğraşır senle. (Bu arada çocukların isimlerini de kız rolü yapan arkadaş sayesinde öğrendik). Eğer biri senle uğraşıyorya yapabileceğin en iyi şey karşılık vermek.

Ha bu arada Discord açılırsa o panelcilerin hepsi dağılır çünkü Discord açılırsa Discord verileri devlet ile paylaşmış demektir bu da DM'den edilen bir küfürü bile resmi olarak şikayet edersen Discord konuşmaları mahkeme ile paylaşır demek aslında iyi bir şey.

Son düzenleme:
Dönülür şahsen benim işimi görüyor yoksa hiçbir anlamı kalmadı bir şeye erişmek için VPN ile uğraşıyoruz. Proton VPN hızlı kaliteli ve de güvenilir bağlantıyı kesene kadar çevrim içi kal. Kendine özel bir sunucu aç doldur içini sunucuna insanları davet ederek onlarla sosyalleş. Başka sunucularına gideceğine onlar misafirin olsun.

Hocam VPN kullanmaya falan gerek yok, Discord'a geri dönebilirsiniz. GoodbyeDPI turkey kullanmanızı öneririm. Bende çoğunlukla yabancı sunucularda sohbetleşiyorum insanlarla, şu ana kadar beni kimse tehdit etmedi, veya kötü bir durumla karşılaşmadım, tabii ki de bu kişiden kişiye değişir. Ve Discord pay to Win değil, sadece Micro-transaction tabanlı şeyler eklendi, Discord'un bütün taban özelliklerini herhangi bir para ödemeden kullanabilirsiniz.

Hocam bahsettiğiniz yazılım hakkında hiçbir bilgim yok güvenilir midir?

Üç yıl rezil olaylar yüzünden Discord kullanmıyorum. Kimlik bilgilerim falan ifşalandı, tehdit edildim. Geri dönmeyi planlıyorum Discord'a. Bir adamakıllı public sunucuya girip muhabbet etsem olur mu? Tek derdim sosyalleşmek. Uzun süredir Discord kullanmadım, şimdi baktım bayağı pay-to-Win bir uygulama olmuş. Discord'a geri dönülür mü, değer mi?
Geri dönülür.
Sadece kendi kimlik bilgilerini sızdırma.

Örnek olarak ismini değiştirebilirsin.

Tek benim kimlik bilgilerim çalınmadı herhalde ya da ben farkında değilim.

P2W derken?

Çok abartılımış o özellikler.

Kullanmayın o zaman o özellikleri hocam çok zor değil yani.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı