Discord'a giriş sağlanmıyor

ercümrnt

Femtopat
Daha fazla  
Discord'a girmek için GoodbyeDPI'ı kullanıyordum en son dun gece de kullandım. Fakat sabah bilgisayarı actıgımda "checkıng for updates" yazısında kalıyor ne yaptıysam duzelmıyor. Forumdakı arkadasların yaptıklarınıda uyguladım fakat hala bir sonuç alamadım. Uygulamaları kaldırdım gerı yukledım bir sonuç yok -. Baska sekılde baglanma sansım var mı ya da sorunumun çözümü için yardımcı olabılecek bırısı var mı?

Discord'a girmek için GoodbyeDPI'ı kullanıyordum en son dun gece de kullandım. Fakat sabah bilgisayarı actıgımda "checkıng for updates" yazısında kalıyor ne yaptıysam duzelmıyor. Forumdakı arkadasların yaptıklarınıda uyguladım fakat hala bir sonuç alamadım. Uygulamaları kaldırdım gerı yukledım bir sonuç yok -. Baska sekılde baglanma sansım var mı ya da sorunumun çözümü için yardımcı olabılecek bırısı var mı?

Hangi internet servis sağlayıcısındasın?

Son düzenleyen: Moderatör:
IPv4 DNS ayaraları bende değiştrip giriyordum zaten.

Türk Telekom alt yapısını kullanan bir saglayıcı.

Türk Telekom'un kendisi mi yoksa alt yapıyı kullanan başka bir sağlayıcı mı ona göre değişiklik gösteriyor DPI söylersen ona göre yardımcı olacaz.

Türk Telekom'un kendisi mi yoksa alt yapıyı kullanan başka bir sağlayıcı mı ona göre değişiklik gösteriyor DPI söylersen ona göre yardımcı olacaz.

Alt yapısını kullanan sağlayıcı.

Hangi sürüm?
RC3 diye beta sürüm var onu indirin.
Turkey olan versiyonuda deneyebilirsiniz.
Ya da benim özel GoodbyeDPI klasörüm var internette gördüğüm tüm kodları bir araya topladım onu atabilirim.

Turkeyi kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı