Discord'a giriş yapamamak

Farklı bir VPN programı yüklü ise diğer kurulu olan VPN'leri silebilirsiniz. WARP VPN komple kaldırıp yeniden kurun ardından dediğim yöntemi yaptıktan sonra bilgisayarınızı bir defa yeniden başlatın.

Hocam bilgisayarı defalarca başlattım (3 kere falan) yine aynı ama bir daha deneyeyim dediğiniz şekilde. Sadece yeniden başlatmıştım.

Hocam bilgisayarı defalarca başlattım (3 kere falan) yine aynı ama bir daha deneyeyim dediğiniz şekilde. Sadece yeniden başlatmıştım.

Normal şartlar da bu seçeneği seçtikten sonra Discord'un açılması gerekiyor. Bende bu şekilde sorunsuz kullanıyorum çünkü. Ses sohbetlerinde sorun olmuyor. Belki kullanmış olduğunuz ISS firması buna izin vermeyebilir. TurkNet kullanıyorum mesela sorun olmuyor. Yazlık evdeki de Türk Telekom onda da kullandım sorun olmadı. Farklı şirketse bilemiyorum. Bir diğer yöntem ise dns değişikliği yapabilirsiniz. 8.8.8.8 ve 1.1.1.1 olarak deneyebilirsiniz.

Normal şartlar da bu seçeneği seçtikten sonra Discord'un açılması gerekiyor. Bende bu şekilde sorunsuz kullanıyorum çünkü. Ses sohbetlerinde sorun olmuyor. Belki kullanmış olduğunuz ISS firması buna izin vermeyebilir. TurkNet kullanıyorum mesela sorun olmuyor. Yazlık evdeki de Türk Telekom onda da kullandım sorun olmadı. Farklı şirketse bilemiyorum.

Türk Telekom'um hocam ben.

Normal şartlar da bu seçeneği seçtikten sonra Discord'un açılması gerekiyor. Bende bu şekilde sorunsuz kullanıyorum çünkü. Ses sohbetlerinde sorun olmuyor. Belki kullanmış olduğunuz ISS firması buna izin vermeyebilir. TurkNet kullanıyorum mesela sorun olmuyor. Yazlık evdeki de Türk Telekom onda da kullandım sorun olmadı. Farklı şirketse bilemiyorum. Bir diğer yöntem ise DNS değişikliği yapabilirsiniz. 8.8.8.8 ve 1.1.1.1 olarak deneyebilirsiniz.

Hocam olmadı denedim dediğiniz seçeneği fakat nafile.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı