Discord'a nasıl insan çekilir?

Umut Önder

Femtopat
Katılım
15 Kasım 2020
Mesajlar
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar ben umut. PC'yi iyi kullananlar için bir Discord sunucusu açmıştım. Ancak hiç kimseyi davet edemiyorum. Sunucularda ban atıyorlar ve sosyal medya hesabım yok. Çevremde ki insanlar pek fazla PC ile uğraşmıyor. Peki ben sunucuma nasıl insan çekebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Discord çok samimiyetsiz saçma bir ortam. Günümüzde tüm insanların WhatsApp kullandığı gibi gamerlar da Discord kullanıyor. Herkes bunu bir ihtiyaç olarak görüyor ve sunucu kurma Nitro alma gibi şeyler yapıyorlar. Bence çok gereksiz bir ortam oyun oynayanlar için güzel aslında ama sunucu kurmanın sana veya kimseye katkısı olmaz. Bu dediğim herhangi bir sosyal medyası olmayan biri için yanlış anlama. Discord sunucusu açıcaksan ya gerçekten iyi bir şey için çalışıyor olacaksın. Örneğin; kod paylaşma, yardımlaşma, haber yayınlama, GIF sunucusu olabilir. Ya da popüler çevresi olan bir insan olacaksın. Gerisi saçma salak tag sunucuları diyebilirim. Ayrıca gerçekten sunucu kurmak istiyor ve adam toplamak istiyorsan J4J diye bir şey var. Karşılıklı birbirinizin sunucusuna katılıyorsunuz. Bu şekilde insan toplayabilirsin.
Kendim için örnek vermek istiyorum. Bende sunucu kurarak başladım discorda. Bir youtuber olduğum için sunucu kolay bir şekilde artış sağladı fakat herhangi bir faydası yok. Ben insanlara yardım etmek için açmıştım. Youtube yorumları kaldırdığı ve çok yardım edebilceğim bir yer olmadığı için discorddan direkt yardım sağlıyordum. Bu zamanla sohbet ortamına sardı fakat sohbet oldukça boş ve gereksiz. İnsanların hayatta yapabilceği daha güzel şeyler varken neden bir discord sunucusu açıp üye toplamaya çalışıyorlar bilmiyorum. Birde bunu okuyan insanlar için söylüyorum eğer ki bir youtuber isen insanlarla ne kadar çok sohbet kurup yakınlaşırsan bi o kadar uzaklaşmış oluyorsun. Artık mesajımı nerelere çekersiniz bilmiyorum ama anlatmak istediğimi inşallah anlamışsınızdır.
 
Cevabı basit. Çekme. :) Herkesin Discord sunucusu olmak zorunda değil.
Hayatımda gördüğüm en saçma cevap bu.O sunucu açmak istemiş.Şimdi de büyütmek istiyor.Senin ona üye toplaması için yardım etmen gerekliydi.Benimde önerim; büyük sunucularda üyelere dmden reklam yapmak j4j önermem aktif değiller sadece fiziksel olarak varlar.
 

Geri
Yukarı