Rehber Discord'a VPN olmadan giriş yapmak

Evet siteden giriş yapabiliyorum ama site de işte sese geçince falan 79 ms veriyor. Masaüstü gerekli benim için.

Masaüstü için yapabileceğiniz şimdilik bir şey yok hocam TurkNet haricinde diğer tüm ISS'ler DNS'ye sınırlama koymuş web ile idare etmeniz gerekiyor. Ya da WARP gibi Türkiye sunucusunda sansür olmayan bir VPN bulacaksınız.

Merhaba hocam, öncelikle teşekkürler. Bu uygulamayı sizin sayenizde kullanmaya başladım, lakin aklıma takılan iki soru var. Bu uygulamayı kullanırken Steam, Xbox, Epic Games vb. platformlarda aktif bir şekilde işlem yapmamız bu servisler adına bir problem yaratır mı? Ayrıca şifre güvenliği konusunda da aklımda soru işareti kaldı. Kişisel bilgiler (şifreler, e-posta adresleri ya da herhangi bir servise girişte kullanılan giriş bilgileri.) herhangi bir şekilde kopyalanma durumu olabilir mi? Yanıtlarsan çok memnun olurum.

Verdiğim linkten GoodbyeDPI indiriyoruz.

Virustotal

ZIP içindekileri bir klasöre çıkartın. Ardından service_install_türk Telekom. Batch dosyasını yönetici olarak çalıştırın. İşte bu kadar Türk Telekom kullanıp Discord'u sorunsuz kullanabilirsiniz. Sesli sohbette çalışıyor. VDSL internet kullanıyorum fiberler için farklı bir engelleme yöntemi kullanıyorlar mı bilmiyorum.

Modem ya da Windows üzerinden DNS değiştirin. Cloudflare kullanabilirsiniz.

Hocam internetin yavaşlamasına, IP değişmesine sebep olur mu? Sadece Discord'a giriş IP'mizi mi değiştiriyor nasıl bir sistem

Hocam internetin yavaşlamasına, IP değişmesine sebep olur mu? Sadece Discord'a giriş IP'mizi mi değiştiriyor nasıl bir sistem
Hayır sebep olmaz. ISS'lerin kullandığı DPI engelleme yöntemini bypass ediyor. VPN mantığında değil.

Merhaba hocam, öncelikle teşekkürler. Bu uygulamayı sizin sayenizde kullanmaya başladım, lakin aklıma takılan iki soru var. Bu uygulamayı kullanırken Steam, Xbox, Epic Games vb. platformlarda aktif bir şekilde işlem yapmamız bu servisler adına bir problem yaratır mı? Ayrıca şifre güvenliği konusunda da aklımda soru işareti kaldı. Kişisel bilgiler (şifreler, e-posta adresleri ya da herhangi bir servise girişte kullanılan giriş bilgileri.) herhangi bir şekilde kopyalanma durumu olabilir mi? Yanıtlarsan çok memnun olurum.
Bir sıkıntı olmaz. Sadece Call Of Duty sorun çıkartıyor.

Yapamayanlar şunu yapın, DNS ayarlarınızı 1.1.1.1 1.0.0.1 yapın ardından Türk Telekom adlı batı yönetici olarak çalıştırın service_install_turktelekom BAT'ını değil.

Verdiğim linkten GoodbyeDPI indiriyoruz.

Virustotal

ZIP içindekileri bir klasöre çıkartın. Ardından service_install_türk Telekom. Batch dosyasını yönetici olarak çalıştırın. İşte bu kadar Türk Telekom kullanıp Discord'u sorunsuz kullanabilirsiniz. Sesli sohbette çalışıyor. VDSL internet kullanıyorum fiberler için farklı bir engelleme yöntemi kullanıyorlar mı bilmiyorum.

Modem ya da Windows üzerinden DNS değiştirin. Cloudflare kullanabilirsiniz.

Hocam öncelikle paylaştığınız için teşekkür ederim bu uygulamanın DNS'den ne farkı vardır bende DNS çalışmıyor Telekom kullandığım için.

Hocam öncelikle paylaştığınız için teşekkür ederim bu uygulamanın DNS'den ne farkı vardır bende DNS çalışmıyor Telekom kullandığım için.
Bu dpi kullanarak siteleri engelleyenleri aşmayı sağlıyor. Türk Telekom, Türkcell, Vodafone dışındaki sağlayıcılar dns ile engelliyor. Bu 3 ü ise dns + dpi kullanarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı