Rehber Discord'a VPN olmadan giriş yapmak

Alternatif bir şey yok mu? Bu uygulama hem PC'yi yoruyor hem de sürekli açman gerekiyor ve interneti yavaşlatıyor.
Alternatif 1: ByeDPI
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alternatif 2: WARP Proxy
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İkisi de sadece Discord'u etkiler kalan interneti etkilemez.

@Selim01 sorunuz varsa yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:
bu da çalışıyor VPN'siz Discord açılmış oluyor.

bu da çalışıyor VPN'siz Discord açılmış oluyor.

Arka planda goodbyedpi çalıştıran bir uygulama. Otomatik ayar bulduğunu söylüyor. Denedim ama program hata veriyor. Daha fazla analiz edemiyorum.

Arka planda GoodbyeDPI çalıştıran bir uygulama. Otomatik ayar bulduğunu söylüyor. Denedim ama program hata veriyor. Daha fazla analiz edemiyorum.

Evet otomatik ayarları test ediyor manuel test etmekle ugrasmak yerine kullanılabilir. Zaten çoğu kişide ayar bulamadığı için aslında yapamıyor.

Ki bende hata vermedi aslında kendisi ayarı seçti birkaç farklı ayar denedi tabii.

Son düzenleme:
Evet otomatik ayarları test ediyor manuel test etmekle ugrasmak yerine kullanılabilir. Zaten çoğu kişide ayar bulamadığı için aslında yapamıyor.

Ki bende hata vermedi aslında kendisi ayarı seçti birkaç farklı ayar denedi tabii.
Program yapımcısı sizseniz söyleyeyim.
Program ayar denerken çöküyor, bulamadım demiyor. GoodbyeDPI için -5 preseti çalışıyor bende aslında bulabilse bulurdu. Fikir güzel hata düzeltmeleri gerekli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı