S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #1 Yeni olmaya başladı. İnternetim Türk Telekom, VPN ile giriliyor sadece. VPN ile girince de sesim çok pingli gidiyor. Bunun sorunu nedir? Dosya Ekleri hata.png 61 KB · Görüntüleme: 206
Yeni olmaya başladı. İnternetim Türk Telekom, VPN ile giriliyor sadece. VPN ile girince de sesim çok pingli gidiyor. Bunun sorunu nedir?
Çözüm Blue Beetle 18 Ekim 2023 Swixy dedi: Eki Görüntüle 1981804 Kapalı gözüküyor girilmesi gerekiyor değil mi? Siteyi yeniledim aile profili cıktı bunu kapatınca girerim umarım. Genişletmek için tıkla... O zaman güvenli internet vardır devre dışı diyorsa yoktur. Kapatıp deneyin.
Swixy dedi: Eki Görüntüle 1981804 Kapalı gözüküyor girilmesi gerekiyor değil mi? Siteyi yeniledim aile profili cıktı bunu kapatınca girerim umarım. Genişletmek için tıkla... O zaman güvenli internet vardır devre dışı diyorsa yoktur. Kapatıp deneyin.
Blue Beetle Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 1.533 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Ekim 2023 #41 Swixy dedi: Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Düzeldiyse mesaj atarsan sevinirim Artı 0 Eksi
KS KS S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #42 Blue Beetle dedi: Düzeldiyse mesaj atarsan sevinirim Genişletmek için tıkla... Akşama doğru yapacağım, o zaman söyleyeceğim. Blue Beetle dedi: Düzeldiyse mesaj atarsan sevinirim Genişletmek için tıkla... Yaptım, giriliyor. Düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
Blue Beetle dedi: Düzeldiyse mesaj atarsan sevinirim Genişletmek için tıkla... Akşama doğru yapacağım, o zaman söyleyeceğim. Blue Beetle dedi: Düzeldiyse mesaj atarsan sevinirim Genişletmek için tıkla... Yaptım, giriliyor. Düzeldi.