Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Hocam bu dosya benim projemdeki alternatif komut dosyasının tamamen aynısı. Bir farkı olmayacaktır.

Superonline'da çözemediğimiz sorun bu. Alternatif yöntemlerle ilgili başlık altındaki yolları deneyebilirsiniz. Maalesef kesin çözüm bulamadık.

Hocam maalesef hiç duymadım. Size tavsiyem bu adresten Hotspot Shield'ın ücretsiz versiyonunu indirip, ayarlardaki protokollerden Wireguard'ı seçip çalıştırmanız. En sorunsuz çalışan VPN benim için buydu.
 
Son düzenleme:

Yok maalesef olmadı.
 

Ben Urban VPN kullanıyorum beleş ve hesapta gerekmiyor.
Fakat her beleş VPN kullanıcı bilgisi satıyor yani sana bağlı kullanmak ya da kullanmamak.
Pardon yanlış kişiye ceavap yazdım Churenim'e yazacaktım.
 
Ben Urban VPN kullanıyorum beleş ve hesapta gerekmiyor.
Fakat her beleş VPN kullanıcı bilgisi satıyor yani sana bağlı kullanmak ya da kullanmamak.
Pardon yanlış kişiye ceavap yazdım Churenim'e yazacaktım.
Urban VPN de kötü değil ancak sunucu hızları biraz düşük bir de protokol değiştirmenize imkan vermiyor.
En sağlıklısı fiyatı fahiş olmayan kişiye özel bir VPN satın almak.
 
Yüklediğimdeki gibi açıp kullanmaya başlayınca Discord açıldı teşekkürler. DNS'i değiştireyim mi Cloudflare, Google DNS'iyle, yoksa geldiği gibi mi kullanayım? Değiştirmek istersem dosyaları metin belgesinde açıp hangi kısımları değişmem gerek?

Bir de internetimi yavaşlattı gibi geldi, neyle alakalıdır?
 
Ben Urban VPN kullanıyorum beleş ve hesapta gerekmiyor.
Fakat her beleş VPN kullanıcı bilgisi satıyor yani sana bağlı kullanmak ya da kullanmamak.
Pardon yanlış kişiye ceavap yazdım Churenim'e yazacaktım.


Sorunu çözdüm hocam daha önce olan bir sorun için ayarları kurcalarken iletişim kuralını değiştirmişim WireGuard yapınca sorun çözüldü yine de cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
 
Hocam Yandex DNS son derece güvenilir ve hızlıdır. Ancak değiştirmek isterseniz metin düzenleyiciler ile düzenleyip seçtiğiniz DNS'in DNS4 ve DNS6 adreslerini ve portlarını girerek değiştirebilirsiniz.

Hız değişikliğine gelirsek GoodbyeDPI yalnızca DNS değiştirmenize yardımcı oluyor. DNS ise çok az farklar ile bağlantı hızını etkileyebiliyor. VPN gibi büyük oranlarda hız kaybı görebilmeniz için hiç bilinmeyen kıyıda köşede kalmış kötü DNS kullanmanız gerekir. Yandex DNS ise hız sıralamalarında ilk 5 DNS içine girmekte dolayısıyla sorununuzun kaynağı olması düşük bir ihtimal. İnternet hızınızdaki değişimi analiz edip sebebini anlamak için Performans İzleyicisi kullanarak en çok veri kullanan uygulamayı görebilirsiniz.
 
@cagritaskn GoodByeDPI'ın son release'indeki any_country.cmd'nin içinde -9 kısmını -5 yapıp discorda erişebiliyorum ama senin ilettiğin dosyalarla başaramadım. Superonline kullanıyorum. Aşağıdaki bu dosyayı service install şeklinde nasıl ayarlayabilirim?

 
Hocam Github'da projenin yeni sürümünde bulunan "service_install_dnsredir_turkey_alternative2_superonline.cmd" isimli komut dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırırsanız hizmet olarak kurulup bu metodla çalışacaktır.
Release sayfasındaki notlara isminizi ekleyerek bu alternatif metodu da ekledim.
Release sayfası linki: Release GoodbyeDPI-Turkey v0.2.3rc3
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…