Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Şu linktekini denesene, benim şu anki kullandığımda bu (Superonline kullanmıyorum Kablonet benimki) yine başka bir technopat konusunda buldum diye hatırlıyorum. Superonline kullanan arkadaşıma bunu atmıştım işe yaramıştı.
Hocam bu dosya benim projemdeki alternatif komut dosyasının tamamen aynısı. Bir farkı olmayacaktır.

Superonline'da çözemediğimiz sorun bu. Alternatif yöntemlerle ilgili başlık altındaki yolları deneyebilirsiniz. Maalesef kesin çözüm bulamadık.

Hocam hem mullvad VPN hem Kaspersky VPN kullanıyorum, Roblox onlarda sorunsuz açılıyor ama internetim Superonline olduğundan 5 10 dakikada bir internet gidip geliyor maçtan attığı için de gelse de fark etmiyor bir çözümü varsa anlatırsanız çok müteşekkir olurum. İnternet loglarında IP spoofing attack gibi güvenlik unsurları çıkıyor internet kesilince.
Hocam maalesef hiç duymadım. Size tavsiyem bu adresten Hotspot Shield'ın ücretsiz versiyonunu indirip, ayarlardaki protokollerden Wireguard'ı seçip çalıştırmanız. En sorunsuz çalışan VPN benim için buydu.

Son düzenleme:
Şu linktekini denesene, benim şu anki kullandığımda bu (Superonline kullanmıyorum Kablonet benimki) yine başka bir Technopat konusunda buldum diye hatırlıyorum. Superonline kullanan arkadaşıma bunu atmıştım işe yaramıştı.

Yok maalesef olmadı.

Hocam bu dosya benim projemdeki alternatif komut dosyasının tamamen aynısı. Bir farkı olmayacaktır.

Superonline'da çözemediğimiz sorun bu. Alternatif yöntemlerle ilgili başlık altındaki yolları deneyebilirsiniz. Maalesef kesin çözüm bulamadık.

Hocam maalesef hiç duymadım. Size tavsiyem bu adresten hotspot Shield'ın ücretsiz versiyonunu indirip, ayarlardaki protokollerden Wireguard'ı seçip çalıştırmanız. En sorunsuz çalışan VPN benim için buydu.

Ben Urban VPN kullanıyorum beleş ve hesapta gerekmiyor.
Fakat her beleş VPN kullanıcı bilgisi satıyor yani sana bağlı kullanmak ya da kullanmamak.
Pardon yanlış kişiye ceavap yazdım Churenim'e yazacaktım.

Fakat her beleş VPN kullanıcı bilgisi satıyor yani sana bağlı kullanmak ya da kullanmamak.
Urban VPN de kötü değil ancak sunucu hızları biraz düşük bir de protokol değiştirmenize imkan vermiyor.
En sağlıklısı fiyatı fahiş olmayan kişiye özel bir VPN satın almak.

Yüklediğimdeki gibi açıp kullanmaya başlayınca Discord açıldı teşekkürler. DNS'i değiştireyim mi Cloudflare, Google DNS'iyle, yoksa geldiği gibi mi kullanayım? Değiştirmek istersem dosyaları metin belgesinde açıp hangi kısımları değişmem gerek?

Bir de internetimi yavaşlattı gibi geldi, neyle alakalıdır?

Hocam maalesef hiç duymadım. Size tavsiyem bu adresten hotspot Shield'ın ücretsiz versiyonunu indirip, ayarlardaki protokollerden Wireguard'ı seçip çalıştırmanız. En sorunsuz çalışan VPN benim için buydu.

Sorunu çözdüm hocam daha önce olan bir sorun için ayarları kurcalarken iletişim kuralını değiştirmişim WireGuard yapınca sorun çözüldü yine de cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Yüklediğimdeki gibi açıp kullanmaya başlayınca Discord açıldı teşekkürler. DNS'i değiştireyim mi Cloudflare, Google DNS'iyle, yoksa geldiği gibi mi kullanayım? Değiştirmek istersem dosyaları metin belgesinde açıp hangi kısımları değişmem gerek?

Bir de internetimi yavaşlattı gibi geldi, neyle alakalıdır?
Hocam Yandex DNS son derece güvenilir ve hızlıdır. Ancak değiştirmek isterseniz metin düzenleyiciler ile düzenleyip seçtiğiniz DNS'in DNS4 ve DNS6 adreslerini ve portlarını girerek değiştirebilirsiniz.

Hız değişikliğine gelirsek GoodbyeDPI yalnızca DNS değiştirmenize yardımcı oluyor. DNS ise çok az farklar ile bağlantı hızını etkileyebiliyor. VPN gibi büyük oranlarda hız kaybı görebilmeniz için hiç bilinmeyen kıyıda köşede kalmış kötü DNS kullanmanız gerekir. Yandex DNS ise hız sıralamalarında ilk 5 DNS içine girmekte dolayısıyla sorununuzun kaynağı olması düşük bir ihtimal. İnternet hızınızdaki değişimi analiz edip sebebini anlamak için Performans İzleyicisi kullanarak en çok veri kullanan uygulamayı görebilirsiniz.

@cagritaskn GoodByeDPI'ın son release'indeki any_country.cmd'nin içinde -9 kısmını -5 yapıp discorda erişebiliyorum ama senin ilettiğin dosyalarla başaramadım. Superonline kullanıyorum. Aşağıdaki bu dosyayı service install şeklinde nasıl ayarlayabilirim?

1730927673519.png

@cagritaskn GoodByeDPI'ın son release'indeki any_country.cmd'nin içinde -9 kısmını -5 yapıp discorda erişebiliyorum ama senin ilettiğin dosyalarla başaramadım. Superonline kullanıyorum. Aşağıdaki bu dosyayı service install şeklinde nasıl ayarlayabilirim?

Eki Görüntüle 2346363
Hocam Github'da projenin yeni sürümünde bulunan "service_install_dnsredir_turkey_alternative2_superonline.cmd" isimli komut dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırırsanız hizmet olarak kurulup bu metodla çalışacaktır.
Release sayfasındaki notlara isminizi ekleyerek bu alternatif metodu da ekledim.
Release sayfası linki: Release GoodbyeDPI-Turkey v0.2.3rc3

Technopat Haberler

Geri
Yukarı