cagritaskn
Centipat
Daha fazla
Hocam bu dosya benim projemdeki alternatif komut dosyasının tamamen aynısı. Bir farkı olmayacaktır.Şu linktekini denesene, benim şu anki kullandığımda bu (Superonline kullanmıyorum Kablonet benimki) yine başka bir technopat konusunda buldum diye hatırlıyorum. Superonline kullanan arkadaşıma bunu atmıştım işe yaramıştı.
Superonline'da çözemediğimiz sorun bu. Alternatif yöntemlerle ilgili başlık altındaki yolları deneyebilirsiniz. Maalesef kesin çözüm bulamadık.
Hocam maalesef hiç duymadım. Size tavsiyem bu adresten Hotspot Shield'ın ücretsiz versiyonunu indirip, ayarlardaki protokollerden Wireguard'ı seçip çalıştırmanız. En sorunsuz çalışan VPN benim için buydu.Hocam hem mullvad VPN hem Kaspersky VPN kullanıyorum, Roblox onlarda sorunsuz açılıyor ama internetim Superonline olduğundan 5 10 dakikada bir internet gidip geliyor maçtan attığı için de gelse de fark etmiyor bir çözümü varsa anlatırsanız çok müteşekkir olurum. İnternet loglarında IP spoofing attack gibi güvenlik unsurları çıkıyor internet kesilince.
Son düzenleme: