İroni mi yapmaya çalışıyorsun pek anlayamadım ama yüksek pinginin bu yazılımla uzaktan yakından alakası yok dostum. Bu yazılım yalnızca DNS değiştiriyor. Açık kalan bir VPN ya da benzeri bir proxy uygulamasından ya da doğrudan internet bağlantından kaynaklı bir sorun olabilir. Maalesef çözümünü burada araman boş bir çabadan öteye gitmiyor.
İroni mi yapmaya çalışıyorsun pek anlayamadım ama yüksek pinginin bu yazılımla uzaktan yakından alakası yok dostum. Bu yazılım yalnızca DNS değiştiriyor. Açık kalan bir VPN'ya da benzeri bir proxy uygulamasından ya da doğrudan internet bağlantından kaynaklı bir sorun olabilir. Maalesef çözümünü burada araman boş bir çabadan öteye gitmiyor.
Kullandığın başka bir yazılımla çakışıyor olabilir.VPN ile 80-130 ms alıyorum bunu açınca 100'den 500e fırlıyor bir anda.
Cloudflare DNS'in IPV4 adres ve portu ayrıca IPV6 adres ve portunu da değiştirmeniz gerekiyor.
Cloudflare DNS'in IPv4 adres ve portu ayrıca IPv6 adres ve portunu da değiştirmeniz gerekiyor.
Bu bilgileri seçtiğiniz DNS'in web sitesinde ya da Google'da yapacağınız bir araştırma ile bulabilirsiniz.
Ya da alternatif metodlardan herhangi birini kullanarak DNS'i Windows ayarlarından el ile değiştirerek seçtiğiniz DNS'i kullanabilirsiniz.
Rica ederim bahsettiğim test sonuçlarını iletirseniz daha sağlıklı analiz edebiliriz.Simdi duzeldi biraz daha teşekkürler.
Antivirüs programınız bulunuyor mu ve aktif mi?
Yeni güncelleme ile otomatik yönetici izni kontrolü eklendi. Hata ile karşılaşanlar geri bildirimde bulunursa sevinirim. Releases sayfasından yeni halini indirebilirsiniz. (kaya51 ve scropoolısreal isimli kullanıcılara teşekkürler.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.