Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

1731870449150.png

Pingsiz oyun deneyimi icin teşekkürler

Eki Görüntüle 2354563

Pingsiz oyun deneyimi icin teşekkürler
İroni mi yapmaya çalışıyorsun pek anlayamadım ama yüksek pinginin bu yazılımla uzaktan yakından alakası yok dostum. Bu yazılım yalnızca DNS değiştiriyor. Açık kalan bir VPN ya da benzeri bir proxy uygulamasından ya da doğrudan internet bağlantından kaynaklı bir sorun olabilir. Maalesef çözümünü burada araman boş bir çabadan öteye gitmiyor.

İroni mi yapmaya çalışıyorsun pek anlayamadım ama yüksek pinginin bu yazılımla uzaktan yakından alakası yok dostum. Bu yazılım yalnızca DNS değiştiriyor. Açık kalan bir VPN'ya da benzeri bir proxy uygulamasından ya da doğrudan internet bağlantından kaynaklı bir sorun olabilir. Maalesef çözümünü burada araman boş bir çabadan öteye gitmiyor.

VPN ile 80-130 ms alıyorum bunu açınca 100'den 500e fırlıyor bir anda.

VPN ile 80-130 ms alıyorum bunu açınca 100'den 500e fırlıyor bir anda.
Kullandığın başka bir yazılımla çakışıyor olabilir.
Eğer asıl metodu kullanıyorsan kullandığın .cmd dosyasını düzenleyerek Yandex DNS yerine tercih ettiğin farklı bir DNS kullanabilirsin. Alternatif metodlardan birini kullanıyorsan Windows ayarları üzerinden atadığın DNS'i değiştirerek deneyebilirsin.
Ancak muhtemelen bunlardan hiçbirisi senin sorununun çözümü olmayacak çünkü GoodbyeDPI gecikmeye sebep olacak şekilde çalışmıyor.
Buna benzer bir sorunu bana senden başka bildiren bir kişi dahi çıkmadı. Sorun senin konfigürasyonunla ilgili.

Eki Görüntüle 2354573

Cloudflare DNS icin DNS -addr kisminda 1.1.1.1 yapmam yeterli mi?
Cloudflare DNS'in IPV4 adres ve portu ayrıca IPV6 adres ve portunu da değiştirmeniz gerekiyor.
Bu bilgileri seçtiğiniz DNS'in web sitesinde ya da Google'da yapacağınız bir araştırma ile bulabilirsiniz.
Ya da alternatif metodlardan herhangi birini kullanarak DNS'i Windows ayarlarından el ile değiştirerek seçtiğiniz DNS'i kullanabilirsiniz.
Ayrıca oynadığınız oyundan kaynaklı bir sorun da olabilir. İnternet hızı ve gecikme testini Speedtest by Ookla ya da Fast.com sitelerinden kontrol ederek bildirirseniz daha sağlıklı sonuç alırız.

Son düzenleme:
Cloudflare DNS'in IPv4 adres ve portu ayrıca IPv6 adres ve portunu da değiştirmeniz gerekiyor.
Bu bilgileri seçtiğiniz DNS'in web sitesinde ya da Google'da yapacağınız bir araştırma ile bulabilirsiniz.
Ya da alternatif metodlardan herhangi birini kullanarak DNS'i Windows ayarlarından el ile değiştirerek seçtiğiniz DNS'i kullanabilirsiniz.

Simdi duzeldi biraz daha teşekkürler.

Elinize sağlık, servis olarak eklenebilmesi güzel. Ancak benim internetimde uzun vadede sorun yaratıyor. Fark ettim, ne zaman torrent istemcisinden bir şey indirmeye çalışsam internetim bozuluyor. Bırakın Discord'u hiçbir siteye doğru düzgün erişim sağlayamaz hale geliyorum, torrenti durdursam veya istemciyi kapatsam dahi bu durum düzelmiyor.

GoodbyeDPI'ın çalışma prensibini bilmediğimden kullandığım torrent istemcisiyle port çakışması vs. mi oluyor diye başka torrent istemcileri denedim ancak onlarda da yaşadım bu sorunları.

Antivirüs programınız bulunuyor mu ve aktif mi?

Yeni güncelleme ile otomatik yönetici izni kontrolü eklendi. Hata ile karşılaşanlar geri bildirimde bulunursa sevinirim. Releases sayfasından yeni halini indirebilirsiniz. (kaya51 ve scropoolısreal isimli kullanıcılara teşekkürler.)

Yok çoktan klasörü anti virus harici dosyasına ekledim ve antivirus devre dışı bırakıp da denedim değşiklik yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı