Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Hocam ne yapsam çalışmadı turkey_dnsredir_alternative_superonline BAT dosyasını çalıştırıyorum Discord'a falan giremiyorum 1 gün öncesinde çalışıyordu şimdi çalışmıyor ne oldu bilmiyorum

Hocam GitHub sayfasında yazılı önemli uyarıları ve sık karşılaşılan sorunlar kısmındaki yolları denediniz mi ?

Hepsini denedim işe yaramadı maalesef

Hocam ben sorunu böyle çözdüm: Yazılım kapalıyken Discord'u açıp Update ekranında 4 saniye bekledim ve yazılımı açtım. Update ekranı gidince tekrar kapattım ve Discord'dan komple çıktım. Daha sonra tekrar yazılım ile Discord'a girdiğimde açılmaya başladı.

Olay tek Discord değil Roblox'a falan da giremiyorum Discord indireceğim indiremiyorum yeni format attım

Olay tek Discord değil Roblox'a falan da giremiyorum Discord indireceğim indiremiyorum yeni format attım
Ben Telekom olmasına rağmen Superonline alternatif 1 çalışıyor.
O dosyayı düzenleyip set ttl 3 yerine set ttl 2 veya 4 dene.

Ben Telekom olmasına rağmen Superonline alternatif 1 çalışıyor.
O dosyayı düzenleyip set ttl 3 yerine set ttl 2 veya 4 dene.
Dostum readme notunun altindaki cmd yi acin direkt zaten acilir ve kolaylikla girebilirsiniz
not:Bilgisayar acilinca otomatik kendiside acilir iyi forumlar

Diğer alternatif dosyalarını deneyin. 2 kere yönetici çalıştırın. CMD dosyası hızlı kapandığı için hatayı göremiyoruz. 2 kere yönetici olarak açınca olması gerekiyor. Böyle bir çok kişinin sorununu çözmüştüm.

Hocam GitHub sayfasında yazılı önemli uyarıları ve sık karşılaşılan sorunlar kısmındaki yolları denediniz mi?

Superonline için alternatif bir şey çıktı mı? TT de kullanabiliyordum ama evdeyken maalesef yine bu ekranda kaldım. Çözümü yok mudur? Gözümden kaçmış olabilir.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-24 233452.png
    20,7 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…