Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Dediğiniz işlemi yapmıştım Bilgisayarım GoodbyeDPI'den tamamen arınmış durumda SecureDNSclient yerindeki Assets kısmından neyi indirmem gerekiyor?

Sanırım bahtım iyi değil.
Eki Görüntüle 2408044
Kesin bir çözüm değil maalesef. Farklı uygulamaları da deneyebilirsiniz ancak sonuç alabileceğinizi çok sanmıyorum açıkçası.

Kesin bir çözüm değil maalesef. Farklı uygulamaları da deneyebilirsiniz ancak sonuç alabileceğinizi çok sanmıyorum açıkçası.

Hocam sağ olun sadece Discord kullanmak istiyordum ama olmadı. Sdc ile bir dosya indirdi.
Program kaldırdan kaldırdım ama bu dosya kaldı bir zararı olur mu?

1737915093745.png

Hocam sağ olun sadece Discord kullanmak istiyordum ama olmadı. Sdc ile bir dosya indirdi.
Program kaldırdan kaldırdım ama bu dosya kaldı bir zararı olur mu?

Eki Görüntüle 2408052
WinDivert dosyalarının açıklamalarında ya da silmeye çalışırken karşılaşacağınız Bitcoin adresi sizi korkutmasın. WinDivert açık kaynaklı bir Windows Paket İnceleme-Değiştirme aracı kütüphanesidir. Bu kütüphanenin sahibi basil00 isminde bir geliştiricidir. Bu geliştirici tamamen ücretsiz ve açık kaynak kodlu şekilde bu kütüphaneyi Github - Windivert isimli Github repository'sinde paylaşmaktadır. Bu geliştirici tamamen ücretsiz şekilde yayınladığı bu kütüphaneden hiçbir gelir elde etmemekte ancak kendisine gelecek bağışları da kabul etmektedir. Bağış yapılacak adres ise .dll ve .sys dosyalarının açıklamalarında bulunuyor. Yani gördüğünüz Bitcoin yazısı ve yanındaki karmaşık sayılar ve harflerden oluşan adres WinDivert kütüphanesinin geliştiricisi olan basil00'a ait bağış yapabileceğiniz Bitcoin cüzdan adresidir. Bu adresi resmi sitesinde de paylaşıyor, bu da bağış sayfasının linki.

Windivert dosyalarının açıklamalarında ya da silmeye çalışırken karşılaşacağınız Bitcoin adresi sizi korkutmasın. Windivert açık kaynaklı bir Windows paket inceleme-değiştirme aracı kütüphanesidir. Bu kütüphanenin sahibi basil00 isminde bir geliştiricidir. Bu geliştirici tamamen ücretsiz ve açık kaynak kodlu şekilde bu kütüphaneyi Github - Windivert isimli GitHub Repository'sinde paylaşmaktadır. Bu geliştirici tamamen ücretsiz şekilde yayınladığı bu kütüphaneden hiçbir gelir elde etmemekte ancak kendisine gelecek bağışları da kabul etmektedir. Bağış yapılacak adres ise .dll ve .sys dosyalarının açıklamalarında bulunuyor. Yani gördüğünüz Bitcoin yazısı ve yanındaki karmaşık sayılar ve harflerden oluşan adres windivert kütüphanesinin geliştiricisi olan basil00'a ait bağış yapabileceğiniz Bitcoin cüzdan adresidir. bu adresi resmi sitesinde de paylaşıyor, bu da bağış sayfasının linki.

Teşekkür ederim, geri yükleme ile sildim bilgisayardan yine de bulunmasın.

Hocam sisteminiz hizmeti OneDrive bulut klasöründe çalıştırmayı deniyor olabilir.
Öncelikle bu adresten.ZIP dosyasını tekrar bilgisayarınıza indirerek (OneDrive klasörüne indirmeyin ana diskinizde bir klasör açıp oraya indirip çıkarabilirsiniz.) Daha sonra service_remove. CMD dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Sonrasında kurulumu tekrar yapabilirsiniz. Kaspersky ve dosyaları taşıma hakkındaki uyarıları okuduğunuzu varsayıyorum.

Şimdilik benzer programlardan olan SecureDNSClient GoodbyeDPI sekmesindeki Extreme seçeneğini seçip çalıştırarak uygulamalara erişim sağlayabilirsiniz ancak bu durumda da sitelere erişim sağlayamama sorunu ortaya çıkıyor. Yakın zamanda Extreme presetinin argümanlarını bizim Fork'a da ekleyeceğim.

Size de aynı çözümü öneriyorum hocam. En azından şimdilik bu yolu deneyebilirsiniz.

Service remove dediğimde 1053 hatası veriyor dediğinizi yaptım fakat

Service remove dediğimde 1053 hatası veriyor dediğinizi yaptım fakat
Hizmetler penceresini açıp GoodbyeDPI isimli hizmetin yüklü olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

03.02.2025 Güncelleme ile Eklenen Yeni 2 Adet Alternatif Metod:​

Alternatif metod 5 (DNS ataması gerektirmez) ve alternatif metod 6 (Windows ayarlarından DNS ataması gerektirir) yeni güncelleme ile kullanıma açıldı. Diğer alternatif metodlar sizin için çalışmadıysa bu iki metodu deneyebilirsiniz.
Bu adresten yeni güncellemeyi indirebilirsiniz.

Merhaba goodbyedpı yi sadece discord engelini aşmak için kullancam bunu için bir kod varmıdır goodbyedpı cmd sinin içindeki kodlara ekleye bileceğim lütfen yardım.

Merhaba goodbyedpı yi sadece discord engelini aşmak için kullancam bunu için bir kod varmıdır goodbyedpı cmd sinin içindeki kodlara ekleye bileceğim lütfen yardım.
Merhaba, bu projenin amacı Türkiye'de konuşlanmış internet servis sağlayıcıları için en uygun argüman ve modesetleri kullanarak derin paket incelemesini aşmaktır.
Ben sizin için argümanları bulup deniyorum yani.
Bahsettiğim gibi yeni bir güncelleme yaptık.
Alternatif metod 5 (DNS ataması gerektirmez) ve alternatif metod 6 (Windows ayarlarından DNS ataması gerektirir) yeni güncelleme ile kullanıma açıldı. Diğer alternatif metodlar sizin için çalışmadıysa bu iki metodu deneyebilirsiniz.

Merhaba, bu projenin amacı Türkiye'de konuşlanmış internet servis sağlayıcıları için en uygun argüman ve modesetleri kullanarak derin paket incelemesini aşmaktır.
Ben sizin için argümanları bulup deniyorum yani.
Bahsettiğim gibi yeni bir güncelleme yaptık.
Anladım o zaman alternatifleri denemem lazım oynadığım bir youn var black ops 6 bu yüzden sadece discord için bişey varmı diye sordum cunki kodların arasına sadece + add discord.com gibi bişey girip black ops 6 ya giren birini görmüştüm ondan sordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı